Friday, February 19, 2016

Tudung Terbaru By ZALORA

Salam Sayang Semua
Salam Jumaat Barakah
hari ke tiga berjinak2 dengan blog balik setelah bercuti lamakan...
terima kasih pada yang masih sudi membaca....
tetiba trafic blog naik balik ...
hahahahhahaha
bila cerita kat cik poji  terus kena smach sekali....

oklah kalau cerita pasal bab tudung nie....
macam2 gaya ngan fesyen sekarang nie...
aku??????
biasa2 je....shawl kot..sebab makin lama makin serasi walaupun aku tak pandailah nak mengayakan ala2 modal tue,
cukuplah sekadar menutup aurat (insayallah)

korang dah usha laman web ZALORA
tengoklah koleksi terbaru tudung yang ada kat ZALORA
memang TERBAIKLAH
serius aku tak tipu 
sampai aku pun jatuh tergoda
harga????
tak payah risaulah memang dalam bajet
sama je harga dengan tudung kat luar sana 
serius tak TIPU hahahaha

mai sini nak tunjuk sikit gambar2 yg ada....







ok dah tengokkan...
macam mana tergoda tak....
mesti ada yg tergoda nie....
apa lagi....
semuanya dihujung jari je....
pergi je kat sini

TUDUNG TERBARU


Pasti anda akan rasa berpuas hati sangat
yang paling penting....
banyak pilihan dari segi kain,gaya 
pendek kata semua adalah 
kualiti mestilah antara yang terbaikan

korang jangan lupa tau...
shopping online kat ZALORA

oklah jumpa lagi

HIJAB...my Right...my Choice ....My life


Salam Sayang
jue - ibu farisyah dan faez

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

2 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

tahniah jue...rezeki selepas lama menyepi kan

eima said... [Reply]

rezeki ,... nanti boleh shopping kat zalora balik

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa