Thursday, February 18, 2016

Custom Magnets | Photo Magnets

Salam Sayang Semua
Jumpa lagi kita petang2 nie
bercerita pasal "part time" job aku dan cik poji terutama hari minggu

menjalankan perniagaan berasaskan perkhidmatan/kehendak pelangan kadang2 mencabar minda dan hati sebenarnya
tapi sebenarnya seronok...
customer mintak kita buat...
customer puas hati kita gembira
bila customer tegur kami akan gembira kerana ia mengubah sedikit demi sedikit dan makin hari kualiti photo magnet kami makin cantik dan customer puashati....

ini antara koleksi tempahan dari customer kami

tempahan dari SMK Padang Pulut
10x7 cm

ini tempahan staff Hong Leong Bank
size 5x7 cm

ini pulak campur2 size...
10x7 cm ada, 5x7 cm pun ada
gambar pun boleh campur2....


size 10x7 cm
gift untuk kawan2 opis katanya
biar kawan2 tampal kat peti ais terpandang terus ingat kat dia..


size 10x7 cm
gift untuk kawan2 dan cikgu tadika anak customer
sebab nak tukar Tadika 

bukan je sebagai cendarmata untuk simpanan sendiri pun boleh
ramai jugak yang tempah untuk gambar personal...


 ini contoh gambar personal tempahan customer

biasanya tempahan nie akan banyak start pertengahan bulan 4 sebab time tuekan dah nak hari guru...
senang ibuayah tak payah pening2 nak cari hadiah...
tempah je...
siap boleh letak gambar anak lagi...
barang pun tahan lama....

ini contoh tempahan hari guru...
design jangan risau kami ada koleksi designnya 
tapi kalau customer nak design sendiri lagi kami suka

nak contoh lagi???
boleh terus ke insta kami




review  dari customer

benda paling seronok kalau kita berniaga nie adalah
time customer bagi testimoni,rasa macam diri ini dihargai....





kualiti dan harga

- glossing paper yang bermutu tinggi,tahan calar dan air
jangan risau gambar tak terjejas pun kalau celup dalam air
- magnet yang bermutu tinggi setebal i/c (kad pengenalan)
-tidak akan pecah walaupun jatuh dari tempat yang tinggi

tawaran harga kami menarik...
serendah RM 10 sahaja...

Size 10 x14
(Sekeping RM 10)

Size 10x7cm=RM10 utk 2 keping
Lebih dr 20keping=RM4 sekeping
Lebih Dr 50 keping =RM3.50 sekeping

Size 5x7cm=4 keping RM10
Lebih Dr 20 kpg=RM2.30 sekeping
Lebih Dr 50kpg=RM2.00 sekeping..

paling kecik size 5x3 cm...
tapi kena order lebih 50 keping
rm 1.50 sekeping

Postage 
SM - RM 7 
SS - RM10

ok macam mana 
ada sapa2 yang berminat ke...
boleh terus hubungi kami di talian

019-2880276 (jue)
019-3618652 (fauzi)

jangan malu-malu tau...

ok pergi dulu ye...
jumpa lagi 

 Salam Sayang
Jue - ibu farisyah dan faez-








10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

2 comments:

Aku Penghibur said... [Reply]

wahh comelnya... kalau jumlah sikit berapa ye kak ?

Jom vote blog acik di MSMW 2016 : Cara mengundi di sini

Jue said... [Reply]


Aku Penghibur :

Size 10 x14
(Sekeping RM 10)

Size 10x7cm=RM10 utk 2 keping
Lebih dr 20keping=RM4 sekeping
Lebih Dr 50 keping =RM3.50 sekeping

Size 5x7cm=4 keping RM10
Lebih Dr 20 kpg=RM2.30 sekeping
Lebih Dr 50kpg=RM2.00 sekeping..

paling kecik size 5x3 cm...
tapi kena order lebih 50 keping
rm 1.50 sekeping

Postage
SM - RM 7
SS - RM10

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa