Tuesday, August 18, 2015

Lamanya Tak Menulis

Salam Sayang Semua...
masih ingat ke cik jue lagi ke
lama dah tak menulis di sini...
entah bukan takde yang nak kongsi tapi sebenarnya malas nak menulis...

semalam cik hubby tegur
lama tak update blog...kenapa
jawapan paling senang.......
dah lama ...malas dan takde mood

alasan yang paling best lagi...
nak tukar header baru tapi takde org nak buatkan
hahahahhahha boleh mcm tue

Siapa korang cari kalau buka blog cik jue nie...
FARISYAH??????
alhamdulilah farisyah sihat je...
membesar sebagaimana budak2 lain
tapi ....
banyak perkembangan tentang dia...
pergi ujian program outreach pendidikan khas
adalah yang baik didengar dan ada yang sedih didengar
update kisahnya ....insayallah kemudian 
sekarang tengah merangka bagaimana nak start...



Faez....
Budak nie memang banyak akalnya
mulutnya bukan main lagi petah nya
memuji,memujuk,membodek serah kat dia
kalau nak marah pun tak jadi nak marah 
alhamdulilah sangat sayang kakak...
bulan depan dah pun masuk 3 tahun


 lagi kalau jkorang buka blog cik jue apa lagi korang cari ye...
selain budak berdua nie...
Nak jugak letak gambar tuan tanah kedaung nie...
yang makin hari makin membesar dengan jayanya 
hahahahaahahha


oklah korang see u again...
bila esok ....lusa...tulat...
atau bila2 lah...
doakan cik jue rajin nak update blog terutama kisah farisyah 
moga ia jadi pengajaran dan panduan buat kita semua


see u again...







10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa