Friday, May 15, 2015

Tempahan Hadiah/cendermata Hari Guru

**n3 ni melekat  sehingga 15/5/2015*untuk baca n3 lain sila ke bawah ye...


Salam Sayang Semua
lama tak bersua disini...
hari guru dah dekatkan 
jadi nak buat iklan2 kat sini ....
macam biasa...

TEMPAHAN PHOTO MAGNET SEMPENA HARI GURU KINI DIBUKA
JADI SAPA2 YANG BERMINAT NAK TEMPAH
BOLEH TERUS HUBUNGI JUE DI 
019-2880276
(WHATSSUP/SMS/CALL)

harga??


size 10x7 cm
RM 10= 2 keping
> 20 Keping =RM 4 Sekeping
>50 Keping=RM 3:50 Sekeping


Size 5x7cm
RM 10 = 4 sekeping
>20 Keping = RM 2:30 sekeping
> 50 Keping =RM 2:00 sekeping


contoh tempahan tahun2 lepas 





nak design sendiri boleh....
nak kami designkan pun boleh
nak letak gambar sendiri ...
nak letak gambar cikgu pun boleh

just bagi tahu kami...
kami sudi membantu anda

019-288 0276 -jue
019-361 8652 -fauzie



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

mummy_ayu said... [Reply]

wah..menariks.. nak jugak. jab ayu cari pic :-)

Falsya said... [Reply]

alhamdulillah..moga murah rezeki jue..amin..

syawalsimpsons said... [Reply]

alhamdulillah rezeki melimpah

syawalsimpsons said... [Reply]

alhamdulillah rezeki melimpah

Dewi Aja said... [Reply]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Rajkot said... [Reply]

Hi, nice site you have here! Keep up the excellent work!
Veneers And Laminates in gujarat

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa