Tuesday, February 24, 2015

Al Fatihah- Selepas 21 Hari Berlalu

Salam Sayang semua
dah lama tak jengah disini...
malu rasanya....

awal bulan 2..
kisah sedih menimpa keluarga kami
terutama cik hubby
tempat di menumpang kasih,berkongsi seribu satu masalah
telah pergi meninggalkan kami semua
perginya dalam keadaan tenang
2 minggu je tok sakit tenat..
dan pagi selasa 3/2/2015
jam 5:29 pagi...
dia meninggalkan kami semua
walaupun sedih...kami rasa puas kerana masih sempat menjaganya
selama 2 minggu sepanjang dia sakit dan berada di hospital


3 minggu berlalu...
Ya Rabbi Yang Maha Suci Lagi Maha Tinggi 
Dengan Segala kepujianMU
Ampunkan Dosa Tok/Nyang yang kami kasihi 
seperti mana dia mengasihi kami



Buat hubby...Be strong..Kami sayang hubby, jangan pikir hubby sorang2 kat dunianie. Kami sentiasa ada menemani hubby. Jangan pikir takde orang sayang hubby mcm tok sayang hubby, Sebab kami sayang hubby dunia akhirat, Kami tahu sekarang hubby rasa kosong, Tiada lagi orang call setiap hari tanya khabar hubby,Tanya hubby makan apa,Tanya hubby buat apa...kami pun rasa kosong bila telefon hubby dah tak bunyi pagi2...kami pun rasa kosong bila hubby dah tak update kesihatan tok setiap hari,  Kami pun rasa kosong...tapi kami sembunyikan rasa kosong itu..kerana kami tak mahu hubby terus dibuai perasaan rindu...walaupun kami tahu hubby rindu sangat2...kami tahu hubby redha dengan kehilangan tok...tapi redha tidak semestinya tiada tangisan...menangislah hubby selagi mampu..moga ia bawak seribu ketenangan 
alfatihah buat tok Moga tenang disana



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan insan-insan tersayang?

Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 

Hubungi Cik Jue/One Happy Family untuk:-


FREE CONSULTATION

AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!






nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

al fatihah..moga rohnya di tempatkan di kalangan org yang beriman

mummy_ayu said... [Reply]

Takziah.. Al fatihah buat arwah.

ch@ said... [Reply]

takziah buat kakJue dan keluarga.

eima said... [Reply]

salam takziah utk seluruh keluarga ju...
semoga arwah tenang di sana

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa