Thursday, January 22, 2015

Jom Naik Basikal

Tetiba nak sign in blog tak boleh...
berdebar2 kot...
lama tak update blog...
blog ni dah merajuk ke....
nasib baik boleh buka selepas 10 minit....

hahahahhahahah
salam sayang semua...
baru nak salam sayang 
membebel dulu ye...

lama tak kayuh basikal
nasib baik pandai lagi...
tapi baru dua round pusing dataran putrajaya nie...
penant boleh tahan
nampak sangat kan!!!!!!
menyampah kembang hidung2

ni kisah dua minggu lepas
lepak2 di dataran bawah dua beradik nie main2
tengok orang naik basikal
apa lagi...
menyewa jugaklah ...
20 minit rm 10
yang paling seronok...
penuh satu basikal
faez didepan kakak kat belakang

tengok faez bukan main happy lagi...
hubby tinggi basikal tue tempat duduk rendah je...
apa lagi sangkut le bila nak kayuh....



ok turn cik jue pulak...
nak bawak basikal ke nak posing nie????
comfius jap......
hahahhahaha

kakak mana? kakak mana?

biasalah orang dah pandai main rollerblate...
turun basikal terus berlari2 ....

tapi tuelah punya lama tak kayuhkan
penat boleh tahanlah...
tetiba rasa nakbeli basikal sendiri...
kayuh dalam taman petang2...
hahahahhahaha


oklah pergi dulu...
insayallah ada masa cik jue update lagi...
jumpa lagi...



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan insan-insan tersayang?

Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 

Hubungi Cik Jue/One Happy Family untuk:-


FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!





nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price...



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

1 comment:

syawalsimpsons said... [Reply]

budak kecik ni mmg banyak akal tau...geram je tiap kali jumpe dia

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa