Monday, April 21, 2014

Maafkan Aku...

salam sayang semua..
masih berada di awan-awangan..
banyak benda nak buat kot..
tapi insayallah bulan depan BANGKIT semula..

buat semua teman2 blog sekalian
yang mengenali dengan dekat dan jauh...
saya JULIANA BINTI JOHARI
ingin memohon maaf jika saya ada salah silap dengan kalian sepanjang perkenalan kita
dan saya maafkan anda semua




Inginkan side income 3-4 angka sebulan hanya dengan bisnes online Shaklee?


Hubungi cik Jue  untuk :-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!






nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price untuk korang

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Monday, April 14, 2014

Cerita pertama dibulan April

Salam Sayang Semua...
lama tak berupdate..
sapu segala habuk yang dah tebal...
tak tahulah masuk bulan APRIL 
mood kelaut habis...
bukan blog je...
semua benda kelaut...
sedih pun ada dengan potensi diri yang merundum nie...

sebab????
entah sendiri pun tak tahu...
tapi sekarang dah kembali kepada normal...
mengumpul kembali apa yang hilang
moga jangan hilang lagi..

cerita banyak nak kongsi..
kisah mak n ayah datang
kisah pergi belon panas
kisah dapat hadiah dari hubby...hahahahhahahaha
kisah pasal shaklee yang makin meletup 
sebab bulan ni bonus dah cecah 3 angka...
sebelah tangan..
cerita pasal photo magnet yang makin lama makin mendapat permintaan..
banyaklah nak cerita..
tapi kita pergi satu persatu..
ye....

oklah nak pergi dulu ye...
nanti ada pulak yang "dengki"
kata kita update blog masa opis...
korang tak tahu yang blog ni diupdate waktu malam...
besok auto publish je.....

MOOD : SENTAP



Inginkan side income 3-4 angka sebulan hanya dengan bisnes online Shaklee?


Hubungi cik Jue  untuk :-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!






nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price untuk korang

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa