Tuesday, November 11, 2014

Kaktus Hiasan Oleh Green Friends

Salam Sayang Semua...
ni N3 Fresh...bukan sejuk beku...
korang minat cendermata tak???
minat kaktus tak???

ari ni aku nak perkenalkan korang pada satu kedai online nie...
dia buat kaktus yg telah di gubah....
boleh request nak untuk apa...
cantik...sumpah aku tak tipu...
korang akan rasa puas hati sangat...
sebab aku dah tempah....

ini aku punya...
sempena anniversery kita orang yang ke 9 pada 6/8 baru2 ni...
satu untuk aku....satu untuk cik hubby..

korang boleh request untuk birthday,convo,hadiah kawin...apa2 jelah..
kaktus nie senang nak jaga...
tak payah siram setiap hari...
dua atau tiga minggu sekali pun takpe...





cantik kan....
kalau korang berminat nak tengok lagi pelbagai koleksi 
jom intai2 instagram adik comel nie...
atau nak senang berurusan terus je call 019-7537021

lupa pulak mesti korang tertanya2 price diakan...
murah je....jangan risau...
harga mampu milik ok...

oklah pergi dulu ye...
lain kali aku cerita lagi....
terima kasih sudi jengah kat sini...


Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan insan-insan tersayang?
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cik Jue/One Happy Family untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!





nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price...





10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

Falsya said... [Reply]

alahaiiii somel je cactus die..

eima said... [Reply]

klu berminat nanti aku cr si penjual tu

Eliss Mie said... [Reply]

comel tengok..kreatif skang ni kan..selalu org beli kat cameron jer kan..

ch@ said... [Reply]

comeinya la haiii, sweet je akak ngn abg pojie ni. kita beli di cameron hari tu, so far da byk gakla yg mati pasal terlebih air. haha.

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Mmg cantik cik jue...
Deco dia pn cantik...
Hihihihi
Dtg ziarah sini hujung mggu.. ;)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa