Friday, September 26, 2014

Dari Biru ke Kuning

Salam sayang Semua
rindu kat korang...
tapi malas punya pasal jadi blog tak update...
tak tahu kenapakan

oklah hari ni nak bercerita sikit
pasal line telefon yang jue guna
klu sebelum ni setia betul pada si biru nie..
13 tahun pakai line biru je...
10 tahun pakai pospate...3 tahun pakai prepaid..
setia ok ...
rasa mcm takpelah taknak tukar dah...

tapi sejak dua tiga menjak nie...
cinta dah beralih arah
sebab biru banyak buat perangai..
opis tingkat 12...selalu takde coverage je..
menyampah betul

jadi cik hubby ambil keputusan cari data plan line..
kami carilah mana yang ok dengan kami
banyak benda nak kira
(yes..my hubby memang details)
dan kami memilih....


budak kuning nie...
harap sangat bagi servis yang terbaik ...
maklumalah jue kan banyak bergantung pada handphone 
dalam bisnes online nie
kalau coverage tak bagus...
data plan internet 5G tapi lambat mcm siput tak guna gak..


wahai budak kuning
moga kamu boleh berkhidmat dengan cemerlang
kalau tak aku terminate ko..
ambil yang hijau atau oren...
hahahahahahahaha 


korang pakai apa...
kuning,biru,hijau atau oren...
ada apa2 cadangan yang lagi best ke dari kuning ...
jom kita kongsi sikit 


oklah stop dulu ye...
lain kali kita cerita lagi
terima kasih sudi jengah jue..





- MFMS Empire - The Most HAPPENING Shaklee Team in Malaysia! 

FREE CONSULTATION
 and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!






nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

geng la ngan sue sekarang ni....sue pon dah lama pakai toyol kuning ni..hahahha..walaupun nombor..nombor si biru

AMIIZAA said... [Reply]

salams jumaat achik jue:):)

LYAfrina said... [Reply]

Lya x pnh pkai digi.. dr dulu maxis je

nurfadilah suardi said... [Reply]

Dilla masih setia ngan si biru.lum nak tukar lagi

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa