Tuesday, June 3, 2014

SUBWAY pilihan hati

Dah masuk bulan jun kita
sekejap je...
pejam celik pejam celik dan tengah tahun

azam tahun nie banyak dah capai belum
aku alhamdulilah adalah yang capai satu dua tue..
sejak ajak VISION BOARD lagi senang nak capai
keajaiban VISION BOARD

ok lama tak cerita pasal anak2 ku
si budak 2 F-farisyah dan faezuddin
biasalah kakak dah besar ..
ragam pun dah kurang
kesihatannya alhamdulilah bertambah baik dan semakin baik
dari segi sekolah pun
alhamdulilah menunjukkan peningkatan walaupun tak sehebat budak2 sebayanya...
namun aku sebagai ibunya
sentiasa bangga dengan perkembangannya

faez
budak ni banyak akal
ada je aksi buat aku geram,gelak besar senyum sorang pun boleh tengok aksi dia
kadang2 rasa mcm nak gigit2 dia

oklah nak cerita pasal FAEZ DAN SUBWAY
baru2 ni kami pergilah makan subway
dan sebenarnya kami memang jarang makan subway
jadi nak di jadikan cerita
ari tue belilah subway dua biji
satu untuk farisyah dan satu untuk cik jue
makan kat BURGER KING sbb cik poji nak makan burger king

tapi tidak disangka si faez ni suka giler dengan subway
naitnya nak kongsi jelah dia dgn si kakak
tapi akhirnya dua2 makan sorang satu 
dan tak berkongsi
aku gigit mula2 je...
lepas tue dah tak nak lepas dah 
makan sampai habis...
walaupun si ibu tengok jelah anak makan
tapi aku happy sebab dia makan dengan selera dan tidak memilih
badan sekarang pun dah macam di pam2
penangan milkshake ngan vitamin c

 faez oh faez akhirnya ibu dapat makan 2 inci je dari 6 inci

menikmatinya sampai muncung mulut2

kelazatan tidak terkata

kat dalam tue semua sos ada..
sos chili,bbq sos, thousand island n mayonis..
sayur pulak biasalah citarasa ibunya
segala jenis sayur termasuk bawang
tapi faez makan semua dengan penuh selera...
sapa terliur sila angkat tangan ye....

ini biasalah kakak..
takde masalah bab2 makanan mcm nie..
sentiasa menjadi pilihan hati...

oklah selamat menjamu selera semua..
ada yang meleleh air liur ye...
cepat2 kesat...
hehehehehehhe


milk shake dan vitamin c banyak mengubah selera makan,sistem imunusasi dan kecergasan IQ berdua
banyak perubahan buat mereka berdua 
terima kasih pada 
mamacilik kerana perkenalkan shaklee kepada cik jue

- MFMS Empire - The Most HAPPENING Shaklee Team in Malaysia! 



FREE CONSULTATION
 and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!






nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price untuk korang






10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

alahai swet je makan kan..kikikiki....

Falsya said... [Reply]

pandainye faez makan subway..hehehe

aIEn said... [Reply]

alaaahaaii pndainyer diaorg mkn subway =)

Salam singgah & Salam perkenalan =)

sueada said... [Reply]

berselera tengok anak-anak kakjue makan subway. one day kena try jugak nie. :)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa