Friday, June 6, 2014

Saya Dah Tak Takut Berniaga

[ Saya Dah Tak Takut Berniaga ]

Semakin ramai individu sudah tidak takut untuk berniaga pada zaman sekarang. Alhamdulillah.  

Tetapi mereka ada yang terlalu berani. Contoh:

1: Amek loan untuk menyertai skim cepat kaya
2: Amek loan untuk mulakan perniagaan besar-besaran tapi ilmu tak cukup
3: Gunakan simpanan yang ada untuk melabur dalam perniagaan tetapi tidak buat research terlebih dahulu.

3 perkara diatas akan menyebabkan sesiapa pun 'rugi' dan risiko besar untuk 'gagal'.

Jadi apa yang kami buat?

1: Kecikkan modal (RM65 dah boleh ada kedai online dan produk)
2: Kecik kan risiko (risiko terjadi bila anda tak nak berusaha)
3: Naikkan peluang untuk berjaya (Sediakan sistem)
4: Sediakan bimbingan supaya mudah untuk berjaya
5: Sediakan sokongan moral dari rangkaianempayar MFMS

Sebab itu, kadar peratus yang mengikuti kami yang dapat menghasilkan jualan secara online adalah lebih dari 50%!

Maksudnya, kalau anda ikut cara kami, dengar nasihat kami, aktif bersama kami, peluang anda untuk mula menjana pendapatan secara online adalah 50%!

Kalau anda tak cuba? 100% anda tidak akan dapat menghasilkan apa-apa jualan. 

lebih banyak tips dan rahsia akan terbongkar jika anda mendonwload dan membaca secara percuma...

DAH RAMAI YANG BERJAYA...ANDA BILA LAGI...

 http://www.ebookniaga.com/sorryboss/juelianajoehari




jangan sia2kan peluang yang ada...

ALLAH TAKKAN MENGUBAH NASIB SESUATU KAUM JIKA KITA TIDAK BERUSAHA UNTUK MENGUBAHNYA






- MFMS Empire - The Most HAPPENING Shaklee Team in Malaysia! 

FREE CONSULTATION
 and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!






nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price untuk korang



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

1 comment:

LYAfrina said... [Reply]

setuju..
lya pon ada start bniaga kecil-kecilan.. tp xpela..at least blh buat simpnan dgn keuntungan y kecil tu.lama2 pasti jd bukit

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa