Monday, June 9, 2014

Kunci Kereta Itu Milik Aku!

maha suci ALLAH 
semoga kita semua dirahmati ALLAH selalu

aduh beli kereta lagi baru lagi ke...
kalau betul alahamdulilah 
tambah2 kalau kereta tue dibayar oleh orang lain
memang haruslah beli kereta idaman kami...

BMW X6

tak dapat yang atas nie...
dapat yang bawah nie bawah nie pun jadilah...


HYUNDAI X5

janji  bulan-bulan shaklee yang bayar 

mustahil????
mengapa tidak...
dah ramai yang berjaya memiliki kereta idaman 
dan shaklee telah membayar kereta mereka setiap bulan

dan hujung minggu lepas..
ada Shaklee National Concerence 
di sunway convention central
dan mereka yang telah layak menerima Bonus Car
telah menerima award masing2..

serius terispirasi melihat gambar mereka dengan kunci kereta besar
terutama gambar mymum in shaklee

mereka yang telah menerima car bonus

uniknya shaklee.jika kita layak menerima cars bonus
kita akan diberi wang tunai bukan kereta
dengan wang itu kita tak semestinya membeli kereta
kita boleh gunakan wang itu untuk membeli rumah atau apa sahaja

unik kan.....
dan INSAYALLAH bonus yang diberi mampu untuk bayar duit ansuran kereta BMW X6

kalau korang tak caya...
mari baca kisah nie...

macam mana ????
ingin jadi seperti mereka semua 
apa  lagi jom sertai kami
sama2 mengubah nasib keluarga demi masa depan bersama
jadi insan yang lebih tawakal 
disisi ALLAH

semua impian akan jadi kenyataan 
jika kita berusaha dan tawakal pada ALLAH
tapi impian tidak akan jadi kenyataan anda kita hanya duduk goyang kaki
kerana rezeki tak jaduh tergolek 
tapi kita harus mencarinya.

fikir-fikirkan...
sayang korang


nak lebih tips..
jom terjah disini...
mereka mampu menolong anda
dan 


Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan?
Ingin sertai 'rumah' kami yang sangat happening dan penuh dengan aura positif? 

MARIAFIRDAUS EMPIRE, THE MOST HAPPENING SHAKLEE GROUP IN MALAYSIA!




nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price untuk korang


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

sueada said... [Reply]

insya allah, nanti rezeki akak akan datang. :)

Falsya said... [Reply]

InsyaAllah jue..falsya doakan yg terbaik utk jue sekeluarga..amin..;)

sue zainun said... [Reply]

good luck ok:)

LYAfrina said... [Reply]

insyallah...
lya doakan moga berjaya ye cik jue. y penting jgn pts asa

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa