Friday, June 6, 2014

Bila Mereka Bermain Bersama

Salam Jumaat Semua
Alhamdulilah Masih dapat kita bersua di hari ini
Moga Kita semua di beri Keberkatan dari ILAHI
menjalani Kehidupan Seharian...

Play Together
seronok tak...
gelak sama2 makan sesama
rasa bahagia kan...

inilah farisyah dan faez
bila mereka bergabung untuk main bersama
kita yang tengok pun happy je...
tapi bila time main gaduh2..
memang sakit je hati...
ibu pun mulalah nak jadi tarzan...

apa je dua beradik nie duk main
si faez siap menerap tue...
khusyuk benor...

malam tadi singgah pasar malam
di pow nya ibunya belon...
bukan satu tapi 2...
sabar jelahkan...
tapi takpelah seumur faez inilah kali pertama cik jue beli belon mcm ni untuk dia...

seronok tengok bila mereka membesar bersama
dengan kesihatan yang baik dan memuaskan ...
iq yang berkembang dengan baik...
terutama farisyah yang makin hari menunjukkan peningkatan yang ketara

sekarang baru cikjue faham 
selain ajaran dan amalan seharian di rumah bagi membentuk anak2..
suppliment yang baik juga penting 
bagi memberi sokongan pada mereka...
kalau tanya cik jue...
mestilah cik jue pilih SHAKLEE untuk suppliment mereka
setiap pagi ...
sesudu mealshake di campur dengan susu untuk faez
 dan 
sesudu mealshake di campur dengan milo atau horlick untuk farisyah 

inilah 3 benda budak 2 beradik makan setiap hari

minyak ikan/omega guard tue cik jue bagi malam
faez cik jue compur dalam susu @ gaul dengan makanan dia
farisyah gaul dengan makam malam dia
cik jue bagi malam sbb siang tak sempat...
pagi2 semua kluar rumah dengan kelam kabut..
malamkan kami makan bersama
time tuelah bagi...

vitamin c tue kadang2 pagi...
kalau lupa malam pun kasi...
mana yang sempat...
biasalah ibu bekerja nie...
kena curi masa sebaik mungkin...

vitamin c memang kegemaran budak berdua nie...
rasa masam2 manis macam gula2 tue buat mereka tak cukup sorang satu...
pantang tengok botol vitamin c faez mulalah mintak2...
hehehehe anak oh anak...

oklah stop dulu ye...
lain kali kita cerita lagi...
terima kasihg pada mereka yang sudi jengah cik jue nie...



- MFMS Empire - The Most HAPPENING Shaklee Team in Malaysia! 


FREE CONSULTATION
 and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!






nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price untuk korang




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

seronok bila tgk anak2 membesar dengan sihat depan mata kan

sue zainun said... [Reply]

salam jumaat cik jue..
sue pon consume Shaklee juga..alhamdulillah ok kan supplemen nie

Falsya said... [Reply]

Sweet sgt kakak ngan adik..kakak lak sgt lovinggggg..;)

LYAfrina said... [Reply]

alhamdulillah,.
pndai kakak layan adik

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa