Wednesday, May 21, 2014

Hadiah Hari Guru

salam sayang semua...

sorrylah tak sempat jengah sini
sibuk buat tempahan MAGNET untuk hari guru..
alhamdulilah adalah rezeki sempena hari guru

biasalah buat untuk tempahan 
anak sendiri punya tak ingat nak buat..
sampailah...hari ni sambutan hari guru kat sekolah farisyah
nak jadikan cerita ...
malam tadi jue tertidur awal..
ngantuk sangat sebab setiap malam berjagakan...
kesian farisyah...
asyik duk tanya bila nak buat hadiah kakak...
last2 kejut pukul 4 pagi tengok dia dah tertidur kat ruang tamu dengan bapaknya sekali...
bangun pukul 4 pagi rasa segar sangat...
sejak makan ostematrik nie...
bangun pagi rasa mcm segar...
tak letih macam biasa...
cik poji pun cakap macam tue....

jadi pukul 4 pagilah cik jue menyiapkan hadiah hari jadi farisyah...
kejut cik poji suruh dia buat magnet untuk farisyah...
cik jue pulak balut hadiah untuk cik juenya...
biasalah kerjasama itu penting...
anak dara bangun pagi tadi muncung panjang merajuk...
bila tanya kena...
sebab ibu tidur tak buat hadiah cikgu...
suruh dia kluar tengok apa ada atas meja...
bila dia kluar ....apa lagi menjeritlah...
seronok sangat...
"terima kasih ibu,terima kasih ayah....kakak ingat ibu dah lupa"
alo anak ibu...mestilah ibu buat demi kakak...
ibukan sayang kakak...

inilah hasil pukul 4 pagi...

demimu anak ibu sanggup buat apa sahaja..
janji kakak happy selalu...
5 orang cikgu diberi magnet dan hadiah
3 orang lagi bagi magnet je...

special request dari NUR FARISYAH FAUZI

oklah nak tunjuk antara tempahan hari guru tahun nie..


oklah pergi dulu ye...
jumpa lagi ...lain kali...
insayallah

Hubungi cik Jue  untuk :-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!






nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price untuk korang


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

2 comments:

Rizziela said... [Reply]

saya masih x ada idea nak bagi hadiah apa utk hari guru anak sy nanti

ch@ said... [Reply]

ramai kwn kita yg minat dgn photo magnet akak ni, dan kita suka je nak share akak punya bisnes ni, muehehe. akak tak marah bukan?

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa