Monday, April 14, 2014

Cerita pertama dibulan April

Salam Sayang Semua...
lama tak berupdate..
sapu segala habuk yang dah tebal...
tak tahulah masuk bulan APRIL 
mood kelaut habis...
bukan blog je...
semua benda kelaut...
sedih pun ada dengan potensi diri yang merundum nie...

sebab????
entah sendiri pun tak tahu...
tapi sekarang dah kembali kepada normal...
mengumpul kembali apa yang hilang
moga jangan hilang lagi..

cerita banyak nak kongsi..
kisah mak n ayah datang
kisah pergi belon panas
kisah dapat hadiah dari hubby...hahahahhahahaha
kisah pasal shaklee yang makin meletup 
sebab bulan ni bonus dah cecah 3 angka...
sebelah tangan..
cerita pasal photo magnet yang makin lama makin mendapat permintaan..
banyaklah nak cerita..
tapi kita pergi satu persatu..
ye....

oklah nak pergi dulu ye...
nanti ada pulak yang "dengki"
kata kita update blog masa opis...
korang tak tahu yang blog ni diupdate waktu malam...
besok auto publish je.....

MOOD : SENTAP



Inginkan side income 3-4 angka sebulan hanya dengan bisnes online Shaklee?


Hubungi cik Jue  untuk :-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!






nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price untuk korang

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

sape yang kata tu, meh babap sini..mkikiki..moga ad sinar setiap kejadian K...jgn mood kelaut lagi yee

Falsya said... [Reply]

Jue!!!..lama xjmp kat dlm blog..xpe2 pelan2 okayh..hehe

Utk org yg dengki itu..belajar dulu psl blog baru boleh nak dengki tau..ishhh..

Sheila Salim said... [Reply]

Assalamualaikum kak, wahh bestnya. banyak benda best. nanti update tau. singgah menabung libresse sini~~~

Masya said... [Reply]

kalau org yg tak tau psl blog mesti ingat mcm tu.. padahal blog ni universal... sbb blh autopublish ikut sukati kita...

ch@ said... [Reply]

Sabo je la akak ni. Da bc happy2-happy2 tiba tang bwh mood sentap. Adoiii! Go on je kak selagi akak terdaya menapis halangan menggunakan dayayg ada. Fighting!

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa