Sunday, March 2, 2014

Set Kurus Shaklee Turun Harga!!!!

rasa tak sabar nak tunggu esok...
sebab tue kena gak buat n3 ari nie...
biasa buat malam...
esok pagi auto publish...
tapi kali ni terus buat terus publish...
kenapa????
sebab tak sabar nak cerita pasal
"set kurus shaklee turun harga"
macam tak cayakan...
bukan sikit RM 15 jugak tue...
memang jimat dan berbaloi...
 ada sapa2 nak dengar tak...
jom meh rapat2...
kita bisik2 je takut ramai yang dengar...
habis pulak stok nie...
limited untuk bulan nieje...

jom kita tengok apa yang ada pada set kurus shaklee nie..

ok ni set penuhnya..
pertama kena ada 




3 konsep utama -BAKAR, BUANG, BINA


                          1. BAKAR 
                       Produk: LECITHIN/ OMEGA GUARD
Fungsi: bertindak sebagai pemecah dan pembakar lemak dan kolestrol



 2. BUANG
Produk: ALFALFA/HERB LAX
Fungsi:membuang lemak, toksin dalam badan

3. BINA
Produk: CINCH/SOY PROTEIN
Fungsi: bina otot, elak kulit menggelebeh
Cinch Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati disamping mengurangkan berat badan. Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, Leucine dalam Cinch Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda. Boleh digandingkan dengan Cinch Energy Tea Mix.

 
ok disebabkan best2 promosi untuk ESP...
maka Set Kurus pun Kena tempiasnya....
jika anda mengambil set kurus kerana ada ESP
 
secara automatik harga nya akan murah ye lebih murah pada biasa....
 tapi promosi nie hanya pada bulan ini sahaja dan wajib ambil ESP dalam Set tersebut...
macam mana...?
jimatkan!!!!!!
 

apa lagi jomlah jangan lepaskan peluang keemasan ini







Inginkan side income 3-4 angka sebulan hanya dengan bisnes online Shaklee?

Hubungi cik Jue  untuk :-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

No comments:

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa