Wednesday, March 5, 2014

Resepi DieT paliNg Yang Ohsem

Salam sayang ...
Pagi2 nie mood ada baik...
walaupun selsema...
jap lagi telan 
Sustained Release Vita - C500g Shaklee 
Oklah Selsema ni nanti
Biasalah orang Allegik ubat nie,susah sikit nak makan ubat yang sesuai...
silap makan bengkak satu muka...
nasib baik sejak amalkan suppliment shaklee serasi pulak
alhamdulilah

oklah tadi janji nak bagi resepi diet paling mudah dan ringkaskan...
senang,mudah dan yang paling bagus...
SEDAP...

Barang asas untuk resepi diet kali ini ialah
ESP (Soy Protein Isolate Powder)

resepi pertama ini disarankan oleh Dr Muhaya..hehehehehe...
(ada sapa2 tak kenal Dr Muhaya ke...korang googel ye...)

*masukkan sesudu ESP +Fresh milk +oat +serbuk koko dan madu...*
lepas tue korang shake...shake..shake...
lagi best kalau sejuk2...dingin je tekak nie....memang sedap...
minum pagi2 in shaa ALLAH boleh tahan sam pai tengahari...

resepi kedua:
*ESP+Fresh Milk+ Kurma*
(rendam kurma dalam susu...selepas beberapa jam..blander kurma bersama dengan sesudu ESP dan boleh masukkan almond atau buah2an...selain kita kenyang dan bertenaga ..minuman ini boleh menyumbangkan product susu untuk ibu2 yang menyusu...
bestkan susu banyak dan dalam masa yang sama boleh kurus...
ohsem sangat)

resepi ketiga...
ini baik untuk mata dan kulit...
*ESP + buah-buahan*
 (tembikai,epal,lobak ,peria,pegaga dan apa2 buah yang korang suka)
blander 1 sudu ESp bersama buah2 atau ualam yang anda suka bersama2 segelas plain water

resepi ke empat
* ESP + Nesvita 3 in 1*
yang ni pun best...
keyang jugak sebab nesvita tue ada oatkan...
sedap pun sedap..rasa mcm nestum pun ada...


cukup tak resepi diet  dan kesihatan kita...
macam mana senangkan ...
janji ada ESP...

mana nak dapatkan ESP????
boleh je terus wassup/sms/call jue...
cepat2 tau....sebab ESP sekarang tengah HOT sangat...
takut lambat habis stok pulak...
harga HOT cik jue kasi...
seHOT ESP bersama2 SHAKER percuma
nak hot lagi...
ok ESP korang Boleh Buat Bisnes yang Kaw2 tau...

Korang Beli 6 Esp dapat percuma 1ESP....
bukan tue sahaja...adalagi
 korang secara automatik menjadi ahli shaklee dengan FREEMEMBERSHIP...
seronok tak???
-secara aotumatiknya korang akan dapat 5% bonus iaitu wang tunai yang akan dikreditkan terus keakaun korang pada 15hb ini...-
nak seronok lagi????
secara aotumatiknya jugak...
*korang akan dapat beli barang shaklee dengan harga ahli*
*beli secara online je...tak payah pergi kedai pun...
minyak kereta tak membazir..tol pun tak kena*
lagi seronok...
ini tak ditawarkan oleh orang lain hanya 
jika anda mendaftar bersama cik jue...
akan akan layak dimasukkan kedalam GROUP MFMS 
apa yang lebihnya GROUP MFMS...
banyak kelebihannaya...
korang diberi khidmat percuma dari semua Mentor2 yang berjaya dalm bisnes...
semua masalah korang boleh ajukan..
dan jangan risau mereka akan tolong andai...
mereka akan GUIDE anda sehingga anda berjaya...

macam mana best tak...
seronok tak....
kalau korang nak tahu lebih lanjut lagi wassup jelah nanti cik jue terangkan dengan lagi details...




Inginkan side income 3-4 angka sebulan hanya dengan bisnes online Shaklee?

Hubungi cik Jue  untuk :-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!






nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price untuk korang



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

1 comment:

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa