Tuesday, March 11, 2014

"Limbo Rock" versi Faez

Salam Sayang Semua..
Mood lagi bersedih dengan kehilangan MH370
moga selamat kembali ...
kalau kembali dengan apa cara sekalipun...
moga keluarga mangsa tabah dengan apa terjadi..

sapa nak tengok aksi limbo rock versi faez
memang kelakar..
anak yang sorang ni setiap hari ada je aksinya...
mengelikan hati betul...
kejadian bermula...
faez naik kereta nie,..
pastu di tolak dengan kaki..
keadaan depan rumah yang sikit menjunam..
jadi kereta tue akan meluncur dan faez hanya mengawal stereng kereta je...
jadi bila kereta tue meluncur..dia kawal pulak tak betul...
maka terkandaslah dia dia besi amapaian baju...


apa lagi menjeritlah faez..
siayah pulak sebelum tolong sempat snap gambar..
suruh ibu masukkan dalam blog...
kenangan buat faez...
budak lasak memang selalu dapat sakit...
dia start menangis sebab ayah dia ambil gambar tak tolong dia

last sebelum ayah tolong...
menjerit sebab takut...
"kereta" tue masih bergerak lagi..

ok sapa nak main limbo rock dengan faez...
jomlah datang rumah..
izz..rizki n sara..
jom kita lawan sapa lagi lasak...
hahahahahhahaha


oklah pergi dulu ye...
nanti sambung balik...
mood berblog dah datang..


korang esp ada offer baik nie..
buy 6 free 1
free membershipp rm 65
bonus 30%
sapa nak jomlah kita borak2...



Inginkan side income 3-4 angka sebulan hanya dengan bisnes online Shaklee?


Hubungi cik Jue  untuk :-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!






nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price untuk korang




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

3 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

kakakakak..gelak bukan sebab faez..faez tu tau dah mesti lasak tak hengat...tp gelakkan ayah dier..sempat lagi kepochi tu minta ibu masukkan dalam blog..hahhahahahhaha,,.,..boleh geng ni..bila nak ketemukan dorang ni lagi kan

Falsya said... [Reply]

Hahahahahaa..u make aunty sya's day la faez..kelakar..haha

mama ila said... [Reply]

alahai..kesian faez..menagis dia takut ye... tp dah kata maknye blogger kann..harusss lah amik gambo kasi masuk blog..hehehe.. xpe..lasak tu maknanye sihat =)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa