Thursday, March 13, 2014

Jom Borong Tupperware

salam sayang semua...
#doakan yang terbaik buat penerbangan MH370
 seriusa rasa sedih sangatkan...
walaupun tidak mengenali mereka..
namun tersimpan rasa sayu dihati...
moga mereka semua selamat...
al-fatihah buat mereka semua

ok jom kita cerita kisah TUPPERWARE..
seumur hidup cik jue..
nilah kali pertama cik jue borong tupperware sampai RM 400
banyak gilakan...
last borong pun beberapa tahun lepas...
tuepun satu set cecah jugaklah RM 150
kerana saya bukan peminat tegar TUPPERWARE
tapi tetiba mak cik si hijau comel tue..
mengajak masuk kutu tupperware..
maka terjebaklah...
dan hasilnya...
puas hati ko....

ok nilah hasil...
Jumlah keseluruhan RM 400
tolak Shake sHaklee je...

ok puas hati ko...
dan last2 cik jue terjebat jadi ahli tupperware...
kebanyakkan barang di pilih oleh my cik hubby lah...
sebab dia bayar kutu tue RM 40..
bini dia yang daftar nama...
hahahhahahah
 biaslah kami laki bini nie...
semua benda kena persetujuan berdua..
walaupun main kutu....

oklah pi dulu now..
nanti kita cerita lagi...
ada benda lagi nak kongsi nie...
hasil tangan "hijaucantik"



Inginkan side income 3-4 angka sebulan hanya dengan bisnes online Shaklee?


Hubungi cik Jue  untuk :-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!






nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price untuk korang


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

3 comments:

Masya said... [Reply]

tak sabarnya nak tunggu giliran.. berkenan sungguh dgn tupperware bertingkek² warna purple tu.. ade tone warna.. cantikkknya (@@)

syawalsimpsons said... [Reply]

sue punya turn bulan 5 nanti...

Nad MamaZN said... [Reply]

nmpk kalerful di pandangan mata ku huhu

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa