Friday, March 14, 2014

Info Slimming set & cara makan set slim dalam Shaklee

salam sayang semua...
bersua kita di pagi jumaat ni..
tips kurus....hahahahhahah mcm kelakarkan..
sbb yang bagi tips nie orang nya bukan main lagi tembamnya..
tapi takpe....after 2 month ..cik jue dah dapat 4 kg...
slow takpe janji sihat ....
tapi sekarang kena makan steriod pulak
selera makan menjadi2...
harap takdelah teruk sangat naiknya...



cik jue amalkan
*herblax
*lecithin
*omega
*esp dan cinch..

Cara makan vitamin Shaklee set kuruskn badan

Mulakan dengan Bismillah dan selawat ke ats Nabi Muhammad s.a.w
3 hari pertama berturut2, then stop: amik herblax  3 biji setiap malam. Herblax ni tujuannya untuk cuci perut u untuk tindakan pembersihan yang lembut bagi membantu proses semulajadi dalam badan. Ni untuk memberi kesan yang lebih efisen dalam penyerapan vitamin ke dalam badan.  
**ibu menyusu xleh amik herblax
Selepas 3 hari…

After breakfast: 
Breakfast mcm biasa. (pastikan HEAVY.pagi2 mkn heavy takpe.. asal mlm jgn heavy) Then amik 3 biji lecithin dan 1 biji omegaguard.
**klu makan berat 3 kali..so dua je lecithin amik..

Morning Tea break:
 Amik 1 scoop Cinch. Dibancuh dengan air kosong (yg biasa suhunya..bukan panas sb protin musnah pada suhu tinggi)..boleh juga dengan jus atau air lain selain the dan kopi. CINCH ni boleh memberi tenaga berterusan kepada badan kita. tujuan minum time tea break supaya lunch u takkan mkn byk..tp tetap mkn
**kalau amik esp..amik 2 sudu besar esp.cara bancuh:air suam je k..macam cinch jugak

Tengahari: 
lunch macam biasa. Lepas lunch amik 3 biji lecithin dan 1 biji omegaguard. 
Lunch ni control pengambilan nasi…Amik nasi saiz genggaman tangan je. lebihkan sayur,sup dan buah tp buah jgn lebih sgt sbb dlm buah ada gula jgk……
saranan rasulullah pon supaya makan buah dulu sebelum makan nasi..untk senang system perkumuhan untuk berfungsi dan juga untuk bg kita rasa yang light kenyang..jadi kt xkan amik byk nasi dah untk lunch sbb kt dah kenyang dgn buah…

Petang tea break around 3-5pm :
minum CINCH  segelas.. Bancuh 1 scoop ..tujuan minum time teabreak supaya dinner u takkan mkn byk.. sbb dh kenyang ..tp tetap mkn....then amik 1 biji omegaguard.

Malam : 
dinner mcm biasa/ if tak makan, make sure ada makan biskut ke roti ke sup ke. Cuma JANGAN HEAVY dan JANGAN skip mkn .. Ia tidak akan membantu u kuruskan badan kerana nafsu makan u akan bergelora dan metabolisma badan anda akan menurun ..lps tue amik alfalfa 3bj.

Setiap weekend: amik 3 biji herblax pada sabtu malam dan 3 biji pada ahad malam. Amalkannya setiap minggu..

Penting
DISPLIN! dan jgn depends dgn figure kat alat timbang..sbb dgn shaklee..ia tak pecahkan otot,tapi ia pecahkan lemak... jd at least turun 200-500grm seminggu is gud enuff...
jangan lupa minum air yang banyak ye...
lagi bagus mengikut berat badan masing2...
YANG PENTING ENJOY MKN VITAMIN 


antara kejayaan sendiri walaupun sikit tapi berharga..kerana saya enjoy dengan vitamin yang saya makan




ok tuejelah nak kongsi dengan korang...
ok lah pergi dulu ye...


Inginkan side income 3-4 angka sebulan hanya dengan bisnes online Shaklee?


Hubungi cik Jue  untuk :-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!






nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price untuk korang

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

watie mohamad nosdin said... [Reply]

alamak..mcm syok je nk kurus cam cik ju....brape harge promosi klu sy nak..tkut x mampu la klu mahal sgt...

Sheila Salim said... [Reply]

Assalamualaikum... sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

syawalsimpsons said... [Reply]

cara pemakanan yang bagus ni

Ma Akma said... [Reply]

Mcm mn cara pemakanan lecitin, alfalfa n esp di bulan puasa?

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa