Thursday, March 27, 2014

Faez : Selera Tetap Ada..

Salam Sayang Buat semua..
lama tak bersua di sini
mood sedikit kelaut ..
tak tahu sampai laut mana..
biasalah kalau tak kerja blog pun tak update..
cuti lama jaga faez chickenpot...pastu plus sambung cuti balik JB
masuk2 je opis kerja berlambak atas meja..
nasib baik ari ni dah free...
esok cuti lagi
mak ngan ayah datang ....
horeyyyyyyyyyyyyy
nak sambung kisah faez chicken pot...
alhamdulilah faez hanya demam sedikit je...
naik chickenpot berserta tumbuh gigi..
dalam seminggu semua ok...
sekarang tinggal parut je..tuepun tak banyak...
cik jue letak cream herbal blend shaklee..
nampak berkesan kat kulit faez
faez ni walaupun kena chicken pot dan sakit gusi nak tumbuh gigi..
selera makan dia tetap tak putus...
memang berselera je..
alhamdulilah takdelah ibunya susah hati anak tak makan...

tengok budak nie selera bukan main makan bubur mcd..
habis sebekas dia makan..

perasan sangat perubahan budak berdua ni
(farisyah ngan faez)
selepas bagi milkshake shaklee...
selera mkan bukan main..
bekas biskut memang ada kat depan tak sempat letak kat rak...
terutama si faez...
di yang sememangnya seorang yang pemakan..
bagi milkshake memang bertambah2lah seleranya...
dan paling ketara sejak pengambilan milkshake...
mereka berdua nie...dah tak selsema lagi..
sepanjang jerubu baru2 nie...
alhamdulilah kesihatan mereka berdua memuaskan...
tak batuk,selsema dan demam...
ibu ngan ayah dia yang teruk...
datuk ngan selsema sampai hilang suara...

inilah kisah faez...
sekarang dah okla...
makin lasak dan banyak ragamnya...
hobi dia..
buli kakaknya..kakak pulak redha je ada buat...
mulut pun bukan main pot pet..
banyak dah perkataan yang boleh dia ikut..
macam recoder...
hahhahahaha
oklah pergi dulu nanti jumpa lagi...


Inginkan side income 3-4 angka sebulan hanya dengan bisnes online Shaklee?


Hubungi cik Jue  untuk :-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!






nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price untuk korang



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

3 comments:

Sheila Salim said... [Reply]

Assalamualaikum kak jue, semoga si kecil faez cepat sembuh ya. singgah menabung ford sini ~~~

sueada said... [Reply]

saya minum milkshake pn jarang demam+selesema. :)

ch@ said... [Reply]

Bdk keletah. Nak besar, nak buli ibu, ayah, kakak, kenalah mkn byk...kan Faez.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa