Monday, March 17, 2014

Faez Dan Chickenpox

Senyum dipagi isnin..
moga membawa seribu sinar..
MH370 masih belum dijumpai..
penuh dengan andaian sampai ada yang tak masuk akal..
nyawa orang bukan mainan jadi sebelum kluarkan stement harus dipikirkan berkali
kembali kepada tajuk kita...

faez kena chickenpox
hari ni cik jue tinggalkan faez sekejap dengan ayahchiknya...
datang opis selesai tugas yang ada..
pastu ambil cuti sampai faez ok...
bila anak kena sakit mcm nie terus rasa nak berhenti kerja...
duduk rumah jaga mereka sendiri..
walaupun kat opis tapi hati ngan perasaan ni jauh ingatkan faez kat rumah
nasib ibu berkerja...
moga impian nak berhenti kerja satu hari nanti akan tercapai..
INN SHAA ALLAH

faez oh faez..
walaupun kamu kena chickenpox tapi aktif macam biasa..
paling bagus faez tak demam ..suhu dia dalam 37c sahaja..
cuma sekali sekala kamu merenget sebab gatal...
pergi klinik doktor kasi calamine lotion..

hari pertama ...tak berapa banyak lagi...
hari ni dah banyak tapi tak ambil gambar lagi...

ok anak ibu dah berbedakkan lotion..

aduh kesian anak ibu nie..
ibu doakan anak ibu moga cepat sembuh..
tengahari ni nak pi cari daun bambu...
ada apa2 lagi tak petua nak cepat sembuh...
adik kena "chickenpox" tapi hati ibu berdebar takut berjangkit dengan kakak pulak..
maklumlah kakak tak pernah kena lagi...
risau ibu berdouble2..



Inginkan side income 3-4 angka sebulan hanya dengan bisnes online Shaklee?


Hubungi cik Jue  untuk :-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!






nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price untuk korang

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

alahai kesian tgk si faez ni..mmmm...jue G la amik daun bambu kat taman warisan tu kat parking, banyak...

syawalsimpsons said... [Reply]

alahai kesian tgk si faez ni..mmmm...jue G la amik daun bambu kat taman warisan tu kat parking, banyak...

Falsya said... [Reply]

Alaaa siannya faez..cpt sembuh okayh faez..

Sama la jue..falsya skang nie rase mcm nk benti je keje..tp xleh sbb tanggungan byk..;(

Rizziela said... [Reply]

anak saya baru ajer baik CP..parut pun masih muda lg

Sweetmama said... [Reply]

ciannye faez, byk jgk tu dah naik, moga faez cepat sembuh..

Marionette Doll said... [Reply]

huhu kesiannya sis.. hrap cepat sembuh ya..

sue zainun said... [Reply]

cepat sembuh ok..anak2 su masa pon kecik diorg kena chicken pox..alhamdulillah kalau kena time kecik xteruk sgt..still aktif...kita yg kena ni yg xde tenaga huhu

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa