Tuesday, March 4, 2014

Faez:- Budak Susah Tidur..

Salam Sayang Semua...
kesibukan sedikit...
update pun tak sempat...
FB takpelah hujung jari...
blog ni cik jue tak pandai pakai hp nak update...
kena jugak pc atau laptap...


oklah 
kisah seorang budak yang susah nak tidur sejak membesar dengan sihat dan kuat nie...
sampai  sikakak cakap...
faez nie mula2 hisap susu botol..pastu sambung "susu jari" pulak...

mula2 hisap susu sebotol kat bawah...
pastu alih dari bawah naik atas sofa
pastu layan je hisap jari dengan gentel kaki
nak lepas tue tidur......

inilah nak terunaku yang 
lasak memang lasak tapi suka kacau dia sebab buat muka..
kalau nak marah pun tak jadi marah...

stop dulu ye...
kerja atas meja banyak...
audit nak masuk...
hehehehehe...



Inginkan side income 3-4 angka sebulan hanya dengan bisnes online Shaklee?

Hubungi cik Jue  untuk :-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!






nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price untuk korang


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

1 comment:

syawalsimpsons said... [Reply]

memang muka banyak akal ni faez..geram tgk..semangat..izz tu dah kurus dah kejap je demam on off 2 hari ni

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa