Wednesday, February 19, 2014

Loga Baru / Photo Magnet

Salam sayang Semua...
sebelum tutup blog nak buat kerja...
nak perkenalkan loga terbaru shaklee...
sebelum ni dah pakai ...
tapi ari ni baru nak rasmi...
hahahahhahahahahha

ok ni lah loga terbaru cik jue dalam shaklee...
cantik tak...????
setiap urusan pembelian shaklee atau pendaftaran ahli shaklee dengan cik..
cik jue akan hadiahkan sekeping Photo Magnet seperti diatas...

pada mereka yang nak menempah 
photo magnet untuk bisnes mereka...
bolehlah hubungi cik jue...



019-2880276

nak tengok contoh magnet yang dah orang order..
jom pi sini..


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

Sheila Salim said... [Reply]

Assalamualaikum kak .. hehee sheila tempah FM minggu lepas, dah siap ke? hihi tak sabar nak tgu ~~~

Cik Jue said... [Reply]

@Sheila Salim
akak dah pos petang semalam...

Falsya said... [Reply]

Comel sgt logo shaklee jue..hehehehe

syawalsimpsons said... [Reply]

wahh best tu

Cho Zila said... [Reply]

nampak bestjer....

babYpose said... [Reply]

Assalamualaikum, oh photo bermagnet, comel, praktikal.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa