Monday, February 17, 2014

Jom Join "Kutu Shaklee"

salam sayang semua...
"jom join kutu shaklee"
tujuan asal program ini diadakan adalah bertujuan untuk membantu kawan2 di luar sana....
 yang ingin join shaklee namun masih tak nampak jalan
tak cukup modal...
nak makan shaklee tapi rasa terbeban sebab rasa tak mampu nak beli vitamin..
nak buat bisens shaklee tapi takut takde org nak tolong tunjukkan jalan yang betul...

Terima Kasih saya ucapakan 
kerana berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut  KUTU SHAKLEE”
Saya hanya mencari seramai 10 0rang sahaja untuk join “kutu Shaklee” ini..
Anda hanya perlu membayar RM 66 sebulan selama 10 bulan.
Apa yang anda dapat dengan menyertai “kutu Shaklee” ini…

Anda secara automatik menjadi ahli Shaklee mengikut giliran bulan dan anda boleh memilih serta membeli barang Shaklee berjumlah RM 660 dengan harga ahli.
Disini saya akan terangkan faedah jadi ahli Shaklee
KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1.            Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% - 33% less than retail price)
2.            Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.
3.            BERPELUANG membuat bisnes Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan MENTOR yang hebat.
4.            ACCESS kepada SPECIAL GROUP kami untuk testimonial dan maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee.
5.            Bagi mereka yang join kutu Shaklee  ini, anda akan dijemput masuk dalam sebuah group ekslusif Shaklee di Facebook dibawah kelolaan mentor-mentor yang hebat dan telah berjaya. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini. 

Memulakan Bisnes Shaklee tanpa modal?

Jika anda menyertai “kutu shaklee” anda telah mengambil langkah bijak untuk memulakan bisnes Shaklee..
Anda akan mendapat 200 uv dengan pembelian sebanyak RM 660 secara automatic anda akan mendapat bonus pertama berjumlah RM 30++ pada bulan berikutnya.

Barang apa nak beli??
Anda boleh memilih untuk mendapatkan produk2 shaklee untuk kegunaa sendiri dan keluarga.
Saya memberi contoh ye…

Saya  join keahlian percuma dengan pembelian RM 660 (200 uv point) untuk jadi ahli...apa yang saya beli...
saya beli set kurus utk diri sendiri
set kanak2 untuk anak2 saya…
dan balance saya beli3 set kurus kawan opis dengan total jualan RM 276
bila dikira balik…saya hanya memerlukan RM 384 sahaja untuk menjadi ahli shaklee



cuba anda fikir sejenak…dengan RM 66 sebulan selama 10 bulan anda mendapat pelbagai faedah.Cuma anda perlu menunggu turn anda sahaja.sementara menunggu giliran anda boleh mencari siapa yang nak beli produk Shaklee dengan anda.senangkan…bermodalkan RM 66 sebulan sahaja.

Saya mempunyai group yang terbaik dalam bisnes Shaklee ini…antara kelebihan menyertai Shaklee bersama group MFMS

Satu perkara yang ingin saya kongsikan, sekiranya anda menyertai Shaklee dengan Group ini,  anda tidak digalakkan untuk pergi dari satu rumah ke rumah yang lain sambil membawa produk Shaklee di dalam beg.

Ini cara pemasaran 10 tahun lepas. Lagi pun, orang tak suka kita buat macam ni. So, anda tak perlu pun buat macam ni. Ia bukanlah amalan dalam group kami.

Selepas menyertai group ini, anda akan dimasukkan ke dalam sebuah secret group di Facebook untuk membantu anda menjalankan perniagaan Shaklee secara online dan offline.

Di situ terdapat pelbagai input atau bahan mengenai produk Shaklee, testimony pengguna dan juga strategi pemasaran yang boleh anda gunakan untuk berjaya dalam perniagaan ini.

Cumanya, anda perlu meluangkan sedikit masa untuk go through semua fail yang terdapat di situ.

Selain itu, anda akan diajar cara untuk menjalankan bisnes menggunakan teknik ‘jemput-jemput’ atau ‘panggil-panggil’.

Insya Allah, anda akan diajar cara pemasaran terkini, iaitu pelanggan yang akan mencari anda  bukan anda yang mencari pelanggan.

Walau pun bisnes Shaklee ini adalah system MLM, anda tidak perlu bersusah payah untuk mencari orang. Anda akan diajar untuk menggunakan teknik ‘panggil-panggil’di mana orang lain yang mencari anda untuk join bisnes Shaklee bersama anda.

Selain itu, anda juga akan diberikan sebuah Ebook “Sorry Boss!!! Saya Terpaksa Berhenti Kerja”yang akan tertera dengan nama anda sebagai contact person di dalam buku itu. Ebook ini diberikan percuma kepada anda. Anda hanya perlu membayar RM10 sahaja untuk kos pengurusan menguruskan pengedaran Ebook ini.

Insya Allah, sekiranya anda serius menjalankan perniagaan, anda akan memperoleh bonus bergantung kepada jumlah sales yang berjaya anda buat setiap bulan.

Terus terang saya katakan, anda tidak boleh berharap yang bonus anda akan terus mencecah 4 angka pada bulan pertama.


Disini saya sertakan beberapa link untuk anda hayati dan baca dulu sebelum anda bersetuju nak join “kutu Shaklee” ini


Hayati kisah pengalaman sebenar bagaimana MASTER COORDINATOR MARIA terpaksa berhenti kerja sebagai Engineer selepas 6 bulan menjalankan Online Business. Kini menjadi Fulltime Working-At-Home-Mum (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka sebulan hanya DARI RUMAH. From ZERO to HEROin!!! Semoga bermanfaat...Kebanyakan orang memperoleh bonus 2-3 angka pada bulan pertama. Selepas mereka mengetahui cara yang betul, Insya Allah pada bulan kedua atau ketiga mereka akan mula memperoleh pendapatan 4 angka.





apa lagi berminat boleh je terus hubungi cik jue...tempat adalah terhad...
019-2880276 (whatssup/sms/call/telegram)
saya ingin membantu anda dalam menambahkan pendapatan keluarga...
sama2 kita majukan diri kita...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

No comments:

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa