Tuesday, February 25, 2014

Hadiah Untuk Mak dan Ayah buLan Nie...

Syukur Alhamdulilah..
senyum korang ye...
ari ni dah gajikan...
sapa2 dapat BRIM angkat tangan...
cik jue?????tahun nie first time isi...
tapi tak dapat sampai sekarang...
kalau dapat memnag rezeki terpijak betul tue...

bercerita tentang rezeki...
jangan kita ingat rezeki kita tue duit je..
rezeki ni mcm2 bentuk...
anak pun adalah rezeki...
dapat beli kereta baru tue pun rezeki...
dapat beli rumah pun rezeki...
jangan duk pikir kalau dapat rezeki tue duit je....hehehehehehe

bulan nie...memang alhamdulilah banyak pulak rezeki masyuk...
dengan Fridge Photo Magnet tak putus2 orang order...
dengan shaklee yang tak putus gak orang ader...
adalah income sikit yang buat tersenyum puas...
berkat doa mak ayah bisnes yang baru  nak bertapak menampakkan kemajuan...
bukan senang nak senang
bukan susah nak susah
berjaga malam tue biasa....


disebabkan ada kelebihan bulan nie...
berkongsi rezeki yang diberi untuk mak ngan ayah...
cik jue belikan set sakit sendi shaklee untuk mak ngan ayah tersayang


kenapa pilih set sendi..
kenapa tak beli vitamin lain...

sebab mak ngah ayah kita selalu mengadu sakit sendi...
ialah sorang dah masuk 58 sorang lagi dah masuk 56 tahun..
sakit lutut tue biasalah..

JHT : memang untuk mereka yang sakit sendi

Ostemetrix: ini untuk menambahkan kalsium dalam badan...
mak ngan ayah dah jemu minum anlene dah tak boleh terima.tue yang cari dalam bentuk tablet tue...

Omega Guard:merupakan pelincir untuk setiap tulang dan sendi kita..
ok cik jue pun makan omega guard nie..sebab jua ada "radang sendi"alhamdulilah sekarang dah bertambah baik...

dok godek2 set sendi jumpa testemoni nie...
bertambah yakin nak hadiah set sendi untuk mak ngan ayah...


moga vitamin sahklee ni beri seribu manafaat buat mak ngan ayah..

terjumpa petikan nie.."setiap rezeki yang kita terima bila dikongsi dengan mak dan ayah kita insayllah rezeki itu bertambah berkat dan akan bertambah2 tanpa putus"


Inginkan side income 3-4 angka sebulan hanya dengan bisnes online Shaklee?

Hubungi cik Jue  untuk :-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!






nak tempah photo magnet...
jom pi sini
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/
best price untuk korang

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

alhamdulillah moga bertambah rezeki cik jue yee

Nad MamaZN said... [Reply]

Kesihatan pun rezeki jugak, panjang umur pun rezeki jugak, makanan pun rezeki jugak hatta sakit pun rezeki. Sbb biasanya bila sakit la kita lebih igt Allah..
Walau apa yg kita dapat berbaik sangka pd Allah sbb Allah lebih tau apa yg terbaik utk kita

Cik Jue said... [Reply]

@Nad MamaZNsetuju dengan nad..itu semua dalah rezeki..

ch@ said... [Reply]

best je dgr, smg smuanya dipermudahkan kak. kita nak beli utk tulang dan kulit ada tak? wassapp ek...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa