Tuesday, February 4, 2014

Faez: Patah Lagi dikerjakan olehnya

Salam Sayang Semua...
aduh nak cerita kisah 
"patah lagi"
apa yang patah???
siapa yang buat patah???
jawapannya...
cermin mata
faez yang patahkan...

huhuhuhu mahu menagis ibunya...
dalam masa 2 minggu ibu buat cermin mata lagi...
angkaran anak teruna kesayangan yang memang2 disayangi...

kejadiah hari rabu malam khamis...
faez suka merayap malam2 walaupun lampu dah tutup...
cik jue dah buka cermin mata...
letak atas almari...
sebelum nie letak tepi katil atas side meja je...
lepas kejadian ari tue...
dah tukar  tempat letak atas almari solek pulak...
tetiba ada org kejut ibu dia...
bagi cermin mata...
dah patah dua...di ulang patah dua....
kalau sebelum ni bengkok je...
sekarang dah patah dua...
sebabkan kecewa yang amat sangat lupa nak ambil gambar...
huhuhuhu dalam kepala...terbang lagi RM...
nak marah pun budak kecik...
tapi kena marah jugak...
esoknya buat nasib baik dah ambil cuti...
terus buat cermin mata baru...
tukar frame jelah...
dalam sebulan terbang RM 300 
utk cermin mata sahaja...
faez oh faez...

 cermin mata yang di pakai dalam masa 2 minggu

baru beli ...

kita lagi suka frame yang atas sebab dia macam kayu...
tak nampak plastik sangat...
huhuhuhuhu faez anak bertuah ibu...
sekarang ibu dah simpan dalam almari cermin mata...
harap2 yang ni bertahanlah...
huhuhuhu


saya pengedar shaklee...
berminat nak beli shaklee dengan harga paling best
just pm saya...
nak tambah cari side income...pun saya PM
cik jue
SID 1096158019-2880276 (wassup/sms/call)


nak buat photo magnet..
untuk koleksi sendiri atau nak buat cendermata...
jom pm CIK jue...
019-2880276 (wassup/sms/call)
pergi link bawah nak tengok koleksi
http://gallery-annafauzie.blogspot.com



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

itu adik tecik aktif tau...

IntaNBerliaN said... [Reply]

alahaiiii xsampai 2 mggu baru buat yer.. cantik gak yg baru ni

Cik Jue said... [Reply]

syawalsimpsons
memang aktif sangat...

Cik Jue said... [Reply]

IntaNBerliaN
sedihkan baru 2 minggu...kecewa ibunya

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa