Wednesday, February 12, 2014

Dah Pandai Berebut

Salam Sayang Semua...
semalam sedikit busy...
tak sempat nak update blog...

cerita kisah budak berdua nie..memang geli hati ..
terutama si adik...
ada je aksinya...
sekarang dah pandai mintak barang...
hulurkan tangan....pastu 
"bak...bak..."itulah yang keluar dari mulut dia...
pandai dah sekarang...
perkataan paling clear dari mulut dia
"kakak....angan...kakak angan"-"kakak jangan"
kalau kakak dia usik dia...
tapi dia usik kakak dia takpe pulak...
kesian kakak asyik kena buli...

tengok...kakak busy buat kerja sekolah...
dia busy mengacau..ambil buku kakak...

kakak main tab..di asibuk nak rebut tab dengan kakak...
kakak  makan mee goreng dia sibuk nak kacau mee goreng kakak...
kakak minum vitagen..dia sibuk nak ambil vitegen kakak...vitagen dia diletaknya ketepi...

faez oh faez...
nasib baik kakak sayang sangat kat awak....
redha je apa adik buat...
rasa nak cubit2 je si faez nie...

rasa bahagia...
bila tengok hubungan dia orang 
moga mereka salin menyayangi antara satu sama lain..
syukur alhamdulilah atas kurnia dari ilahi ini...


your shaklee Independent Distribotor
jue -1096158
sms/whatssup/telegram/
019-2880276


pakar Photo Fridge Magnet..
berminat nak tempah ...
sms/whatssup/telegram
019-2880276



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

nampak syaang sebenarnya dier kat farisyah tu,...tu yg suke menyakat kat farisyah tu

syawalsimpsons said... [Reply]

nampak syaang sebenarnya dier kat farisyah tu,...tu yg suke menyakat kat farisyah tu

Rizziela said... [Reply]

adik suka cari pasal ek dengan kakak :D

Farah Firdaus said... [Reply]

alolo comel je adik xbagi kakak buli :)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa