Friday, February 14, 2014

Coaching percuma bersama Mama Affni

Salam sayang semua...
apa khabar...
harini nak bercerita kisah "shaklee"
dengan modal RM 75 dan Sekeping Hati Yang Cekal
Insayallah anda akan berjaya....
tips kejayaan ada disini...
baca dan fahami...
tips mudah menjadi usahawan yang berjaya..

       http://www.ebookniaga.com/sorryboss/juelianajoehari

alhamdulilah dari masuk shaklee untuk diri sendiri..
tetiba jadi bisnes part time...
mana tahu dari part time lepas ni jadi full time...
sambil jaga anak kat  rumah...
insayallah moga ALLAH makbulkan doaku ini...

cik jue join shaklee di bawah mama affni
terbaiklah...
semua diajar satu persatu...
tanya je apa sahaja...
insayallah...kalau mama tak boleh jawab "adik beradik" lain akan jawab
serius seronok ...
bercoaching sampil makan2 ..boleh bawak anak2 dan suami ...
melepak macam rumah sendiri dengan ilmu penuh didada....
mana nak dapatkan....
selain ilmu dapat  tambah kenalan 

"mama" kita yang tengah...
baby kecik lagi...baru nak masuk 2 bulan...
farah tue kakak kita...
pun baru sama..baby baru masuk 3 bulan...
kagum dengan semangat dia orang...
mahu tak semangat..bonus masing2 cecah 4 ke 3 angka...
jua baru nak start ni pun alhamdulilah...
bonus pertama buat tersenyum dan lagi semangat .....

cik suami pun berborak sakan tanya tips macam nak bagi bisnes maju...
terutama bisnes Photo Magnetnya....

anak 2 sibuk bermain...
sambil menonton...
senangkan pergi kelas anak2 boleh bawak...


aktiviti si ibu2 pulak...
belajar tips macam mana nak maju dalam shaklee...

cik jue buat shaklee
bukan untuk kaya...
tapi untuk menambahkan pendapatan keluarga...
kalau boleh nak jadi
FULLTIME WORKING AT HOME MUM (WAHM)
sebab dah ramai yang berjaya...
moga ALLAH memudahkan segala urusan...
ibu akan berusaha demi farisyah dan faez....
insayallah ALLAH akan tolong kita kalau kita berniat diatas sesuatu kebaikan...

oklah pergi dulu ye...
nanati jumpa lagi...


your shaklee Independent Distribotorjue -1096158
sms/whatssup/telegram/
019-2880276
http://www.ebookniaga.com/sorryboss/juelianajoehari


pakar Photo Fridge Magnet..berminat nak tempah ...
sms/whatssup/telegram
019-2880276
http://gallery-annafauzie.blogspot.com/




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

2 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

moga semua di permudahkan jue....

Rizziela said... [Reply]

saya pun agent shaklee

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa