Tuesday, February 18, 2014

Cik Jue : Utlra Sound n Sample...

Salam Sayang semua...
bersambung N3 yang tertinggal...
bermulalah rawatan untuk pengesahan...
mula2 buat utlra saound dulu...
masa tue doktor dah cakap boleh pergi hospital swasta klu nak cepat...
sebab Q kat HPJ dlm masa sebulan...
masa tue jue dah sibuk mencari hospital swasta ....
memang dah bincang nak pi buat utrla sound kat luar dah...
tapi disebabkan beberapa masalah tertentu...
cik jue pergi buat kat an-nur..
tapi an-nur tak boleh kesan bengkak tadi jadi ultra sound tue tak jadi....
malas nak pikir dah teruskan aje kat HPJ...

5/02/2014
pergi buat ultra sound kat HPJ
-jumpa bengkak di bahagian areola ..betul2 sebelah ngan puting ...
bengkak sebesar 1.5 cm sahaja...
-bengkak di kirikanan ketiak...tapi belah kanan lagi besar sebab cik jue punya bengkak tue sebalah kanan...
selepas tapi bengkak tue macam biasa mcm tak bahaya...
huhuhuhu lega ok....

6/02/2014
pergi ambil sample...
mula2 masuk tangan sejuk gila...takut weiiiiiiiii
masuk cakap dengan doktor...
dia suruh baring...
dia rasa dan pegang...
"kecik" katanya...
dalam hati harap tak payah ambil...
"nak ambil tak"..tanya doktor tue lagi...
ambil keputusan ambil jelah...
doktor tue ckap...sakit sikit tau sebab tempat ni banyak urat n saraf....
sebatang jarum yang halus di depan tue ada lubang...
sekali dia cucuk...
subahanallah bukan sakit sikit memang sakit ok...
selawat panjang aku...
nasib baik sekejap....
doktor tue tunjukkan sample...
bercampur darah,nanah dan sedikit hitam...
lepas tue sakit tue hilang...
dah lega...
ingat dah oklah...
rupanya sakit tue datang balik....
seharian ok..tangan belah kanan pun kebas bukan main...
lenguh sampai tak boleh nak angkat...
penangan lepas ambil sample lagi "power" berbanding masa ambil sample....

huhuhuhuhu takpelah 
sakit itu penghapus dosa2 kecil....
keputusanya ...
20/02/2014 hari khamis nie...
moga semua nya ok...
always think +ve...
ceria sepanjang masa...
insayallah setiap penyakit ada penawarnya....
moga ALLAH mempermudahkan segala urusan...

doakan yang terbaik buat cik jue ye...


jom main kutu shaklee
your shaklee Independent Distribotorjue -1096158
sms/whatssup/telegram/
019-2880276
http://www.ebookniaga.com/sorryboss/juelianajoehari




pakar Photo Fridge Magnet..berminat nak tempah ...
sms/whatssup/telegram
019-2880276

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

MRS. K said... [Reply]

moga semuanya baik2 saja ek.. take care

ch@ said... [Reply]

jgn lupa update.
smg smuanya sihat dan baik2 aja kak.
take care ok. miss u.

Nad MamaZN said... [Reply]

Moga yg baik baik aja utk cik jue hendakNya...

syawalsimpsons said... [Reply]

tutup mata sue takmo baca par amik sample tu...adoi sakit tu hanya allah saja yang tahu kan..moga ada sinar atas semua kejadian ni kan

Falsya said... [Reply]

Falsya doakan semuanye baik2 saje..kalau tau awal2 jue nak wat ultrasound psl breast, falsya tau je tmpt yg mmg khas utk check psl sakit2 wanita nie..kat area kg baru..lupe pulak nama tmpt.,

Sheila Salim said... [Reply]

Assalamualaikum kak, semoga cepat sembuh ya. kesiannya, sedih sheila baca kak ~~~

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa