Monday, February 17, 2014

BANGKIT 2014

Salam Sayang Semua...
macam mana hari minggu korang...
best ke tak...
mestilah bestkan...

cik jue...??
ari sabtu kena datang opis jap...lepas tue petang dating berdua ngan cik hubby..
(datinglah sangat...pergi beli mineral water bekalan kat opis dah habis stok)
ari ahad...the best "pengalaman" yang kami dapat..
masih lagi keluar berdua...
First time join program mcm nie...
 "BANGKIT 2014 BERSAMA DR AZIZAN"
program yang amat mantap...
ilmu yang banyak kami perolehi...
berkongsi pelbagai kejayaan dengan mereka yang telah berjaya...
dan salah seorangnya adalah AFDLIN SHAUKI 
berkongsi kejayaan pelikat pants yang bertambah maju...
bermula dengan buat untuk pakai sendiri...
bertukar menjadi bisne yang maju ...
income sebulan untuk "pelikat pants" je tak kurang dari RM 25K...
tapi sayang kat sana tak boleh ambil gambar...
kalau tak memang dah banyak cik jue ambil gambarnya...heheheheheh


memang terbaiklah program ni...
tetiba barulah cik jue ngan hubby sedar apa matlamat kami sebenarnya...
moga ia menjadi kenyataan satu hari nanti...

mcm mana cik jue boleh joinbenda nie...
inilah bermula dari shaklee...
kalau tak kerana shaklee memang cik jue tak tahu pun pasal program2 nie semua...
antara orang yang berjaya dan menjadi mentor cik jue ialah...

jom baca kisah mereka disini...
dari zero kepada hero..
jatuh bangun mereka dalam mengusahakan perniagaan mereka...


moga impian cik jue nak buka taska sendiri dan menjadi suri rumah akan tercapai satu hari nanti...amin..amin..amin..amin...

ada sapa2 berminat nak main "kutu shaklee" 
jom kita...
baca syarat2 kat sini ye...







10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

2 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

moga semua di permudahkan

ch@ said... [Reply]

ramai jg kwn2 kita dh pergi ceramah DrAzizan ni. kita je blm ada rezi nak pergi.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa