Wednesday, January 29, 2014

SHAKLEE :Seribu Satu Kebaikan ESP Shaklee

jom petang2 kita berbicara pasal
ESP shaklee...
kuasanya yang UMMMMMMMMMMMMMMMMMM





Ada keistimewaan dengan ESP Shaklee sehinggakan semua para pelanggan sangat mendambakannya?

Jika anda adalah salah seseorang yang amat mementingkan  KECANTIKAN,  KESIHATAN dan ingin  KEKAL BERTENAGA sepanjang hari, ESP Shaklee adalah jawapan yang anda cari-cari selama ini.

Ini kerana ESP SHAKLEE ADALAH HOT SELLING / BEST SELLER/ POPULAR PRODUCT/ HIGH ON DEMAND dalam banyak-banyak produk Shaklee!

>>>> Apa itu Energizing Soy Protein atau ESP?

Ia adalah protein soya yang berkualiti tinggi. Didatangkan dalam bentuk satu canister dan berbentuk serbuk. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda seperti milo, horlick, susu atau buah yang dikisar bersama. ESP digalakkan dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu yang tinggi.

>>>>> Siapa yang tidak boleh mengambil ESP? Siapa yang boleh mengambil ESP?

Hanya individu yang mempunyai masalah buah pinggang dan kesukaran memproses protein sahaja yang tidak digalakkan.

Sesuai untuk semua lapisan:

1. Ibu-ibu yang sibuk: ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat dan kekal cergas.

2. Wanita yang ingin menguruskan badan: Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Tiada lagi sarapan yang berat-berat!

3. Ibu-ibu yang menyusu anak: Membantu memperbanyakkan dan mengekalkan permintaan (supply) susu di samping digabungkan dengan pengambilan air yang secukupnya serta proses pengepaman susu yang konsisten.

4. Pesakit kencing manis: Mempunyai indeks glisemik yang rendah, melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras glukosa.

5. Wanita yang mementingkan penjagaan kulit muka: Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu dan berseri untuk tatapan si dia yang tersayang. 

WOW…!!!
DAN lelaki, wanita, tua, muda, ibu mengandung, ibu menyusu, pesakit diabetes, selepas pembedahan, kesuburan, kecantikan, ibu berpantang, yang berdiet, ingin tambah tenaga. Pendek kata, anda, saya, kamu dan dia yang sihat dan ingin kekal sihat. Insha-Allah!


macam mana...
puashati tak dengan pengejelasa di atas...
berminat boleh terus hubungi cik jue...


saya pengedar shaklee...


berminat nak beli shaklee dengan harga paling best

just pm saya...

nak tambah cari side income...

pun saya PM
cik jue

SID 1096158

019-2880276

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

sue salah sorang pengguna tegar esp shaklee..yeayyyyy

Sheila Salim said... [Reply]

Assalamualaikum.. sheila pun tengah tgu ESP sampai. tak sabar nak rasa. hehe (",) for now, sheila amik b-complex dengan ostematrix shaklee. memang rasa bertenaga badan ketika mengandung ni. syukur alhamdullilah :)

Sheila Salim said... [Reply]

Assalamualaikum.. sheila pun tengah tgu ESP sampai. tak sabar nak rasa. hehe (",) for now, sheila amik b-complex dengan ostematrix shaklee. memang rasa bertenaga badan ketika mengandung ni. syukur alhamdullilah :)

sueada said... [Reply]

akak, bleh x bg saya emel akak. saya nk tanya psl shaklee. nie emel saya red_suemin@yahoo.com

Gieyana said... [Reply]

Sm gak..guna esp ni..mmg kulit jd ok..tp klau stok x jd gebu lak..:)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa