Wednesday, January 22, 2014

Farisyah New Look again

Salam sayang Semua...
Bersua kita kembali...
busy ke korang??

oklah cerita kita bermula...
alhamdulilah farisyah dah ok...
ari ni dah pergi sekolah
semalam dapat MC ...
doktor nak kasi dua hari...
tapi dia kata nak sehari je...
rajin anak ibu nak pergi sekolah ye...
ok farisyah new look again...
sebelum tamat sekolah tahun lepas..
cermin mata farisyah hilang...
sedih betul anak dara tue...
boleh di hilangkan cermin mata....

ini gambar mula2 farisyah buat cermin mata...tahun 2012
dalam 2013 pergi buat cermin baru...
frame pakai yang sama sebab frame tue susah nak dapat..
walaupun harganya mahal berbanding frame biasa...
tapi puas hati
tapi sayang cermin mata ni hilang...
pastu beli baru...
jenuh cari frame yang sama mcm yang dulu...
tapi dah takde...
akhirnya dapat jugak yang nie,...

nampak mcm dah besar anak ibu nie...
comelkan...
ok kena stop...

banyak kerja tetiba...hahahahha


saya pengedar shaklee...
berminat nak beli shaklee dengan harga paling best
just pm saya...
nak tambah cari side income...
pun saya PM 
cik jue
SID 1096158
019-2880276

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

Sheila Salim said... [Reply]

Assalamualaikum kak, siannya spek hilang. semoga Farisyah membesar dengan sihat dan jadi anak yang solehah. in shaa Allah (",)

syawalsimpsons said... [Reply]

alahai nampak besar je si farisyah..nampak muka matang tu

Sweetmama said... [Reply]

good girl la farisyah, bagusla rajin nak ke sekolah..:)

comel berspecky..^_^..

Falsya said... [Reply]

comel sgt okayh farisya pakai spec..nmpk budak bijak sgtt...;)

mama lieyna said... [Reply]

Speaky la farisyah... comel ! :-)

Nanie said... [Reply]

frame hitam nampak lebih cute!

Cute Mum said... [Reply]

beli kat the mines eh.. uyun pon beli kat kedai nie rasanya..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa