Thursday, January 16, 2014

Faez: Kisah Coklat

Salam Sayang Semua
Bersua kita kembali...
dah macam chipsmore dah...
kejap ada kejap takde...

biasalah kadang2 busy dengan kerja...
kadang2 busy dengan masalah sendiri..
kesihatan pun tak berapa nak izinkan sekarang nie...
tapi takpe ....
moga ALLAH mempermudahkan segala urusan...

oklah jom kita cerita kisah 
Faezuddin...
budak yang nak masuk setahun 4 bulan nie...
membesar dengan sihat dan bijak...
pantang telefon berbunyi...
dialah orang pertama yang akan ambil hp...
peka betul dengan bunyi telefon...
dan tahu telefon sapa yang berbunyi...

oklah nak cerita pasal kisah coklat...
baru-baru nie...adalah akak kat opis bagi coklat satu sorang...
si kakak simpanlah coklatnya...
si adik pulak bila kasi coklat 
terus tak nak kongsi ngan sapa2...
kedekut betul...


tapi bila ngan kakak dia...
elok je dia kongsi...
sayang sangat kat kakak dia

ini dia...
budaknya......
kasi umpan dalam kereta suruh duduk diam...
kalau tak memang rasa nak menangis ibu yang bawak kereta...
tapi kalau ayahnya bawak kereta elok pulak duduknya...
faez oh faez..

oklah...kalau sempat jue update lagi...
kalau busy memang tak sempat...


promosi hebat bulan nie...

photo magnet..
4 keping untuk RM 10
(size 5 X7 )
berminat boleh PM kami...



saya pengedar shaklee yang sah...

cik Jue 
SID NO :1096158

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

suke benar dier makan cekelat yee

syawalsimpsons said... [Reply]

suke benar dier makan cekelat yee

Nad MamaZN said... [Reply]

Beso nye ckelat adik...
Leh abes ke tu?
Meh bak sket meh...
=)

Falsya said... [Reply]

Adik gud boy mesti la sayang kakak..hehehe..betul tau jue kalau kite drive pastu anak kat dlm car seat menangis mmg huru hara tau hidup..kelam kabut rase..;)

Eliss Mie said... [Reply]

sama dengan nayla. suka makan coklat. gara2 kakak dia suapkan dia hr tu :p

LYAfrina said... [Reply]

sedapnyer dia makan coklat...
hihi.. bguslah faez.. x kedekut dgn kakak dia, sbb dia tahu kakak dia syg sgt kat dia

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa