Monday, January 27, 2014

BahagiaMU DeritaKU

Salam Sayang Semua...
Apa Khabar ari nie...
breakfast apa hari nie...
Cik Jue punye bReakfast..
Segelas Chinch Shake MIx with Milo
bersama roti
2 biji Lecithin
1 Biji Omega Guard
alhamdulilah kenyang....

semalam juara lagukan...
persembahan mantap....
tambah2 time closing ....
sapa menang ????
korang pun tahu jawapannyakan...
hafiz - Bahagimu Deritaku
tahniah...

tapi cik jue bukan nak cerita pasal AJL...
nak cerita pasal
BAHAGIAMU DERITAKU 
dalam erti kata sebenar...

kejadian pertama...


berebut "Lamb Stew" dengan ibu..
menangis satu kedai...
dapat je peha kambing tue...
terus diam...
bahagiakan....
ibu putih mata tengok...
sebab ibu baru makan sikit...last2 ibu makan
sup dia je...
ibu sila berputih mata


kejadian kedua...
selepas tengok AJL..
si kakak ngan ayahnya dah lama di buai mimpi indah...
tapi sia adiknya...

bahagia duk main susun bakul..
time dah pukul 11:45 malam...
tahukan kamu wahai faez...
hari ini ibu kerja...
kalau faez tak tidur macam mana ibu nak tidur...
lagi sekali ibu nyanyi lagu Hafiz..."Bahagiamu Deritaku"

inilah dalam erti kata sebenar 
"bahagiamu deritaku"
versi cik jue...jangan korang salah anggap pulak..
hati ini tak pernah rasa derita pun dan sentiasa bahagia dengan gelagak si anak yang buat siibu sentiasa tersenyum....

(manusia sekarang susah..tulis lebih kat blog pun jadi isu...blog aku ikut suka akulah...apa masalah korang nie')

oklah nanti kita sambung lagi pasni ye...


saya pengedar shaklee...
berminat nak beli shaklee dengan harga paling best
just pm saya...
nak tambah cari side income...
pun saya PM 
cik jue
SID 1096158
019-2880276



promosi Photo Magnet Ada lagi...
berminat jomlah PM kami

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

3 comments:

Masya said... [Reply]

Hahahahaha... Sabar jerlah sama ini bdk boy hensem tau... Kemain lg dia mkn lamb stew jgk hihihihi... Bertabahlah ibu

Falsya said... [Reply]

Sian ibu kambing kene culik ngan anak..hehehe..falsya paham perasaan tuh jue..tp tuh la yg akan kite rindu nnt kan..

syawalsimpsons said... [Reply]

adoi terbaik la faez dak aktif ni buat ibu derita..kikikiki....terbaik tu...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa