Thursday, December 5, 2013

Faez : Jom Main Taman

Salam sayang Semua...
up date blog setiap hari mampu buat satu je...
cerita tentang kehidupan2 anak2 selalu buat kita rasa happy...
mungkin sebab merekalah mebakar semangat kita seharian...

xtvt hujung minggu..
kalau tak kemana2 memang taman depan rumahlah jadi port kami....
taman taklah besar sangat..
tapi bolehlah buat hilang boring budak berdua tue...

hehehehe..
faez punye kesukaan...ialah...


buai...heheheh muka tak tahu takut walaupun laju...
ibu yang gerun tengok....


dan yang ini satu lagi...
tak tahu apa nama benda nie...
yang pasti benda nie boleh goyang2....
hahahhahhahhaha

kakak pun mana nak kalah...
nak jugak orang ambil gambar dia...
posing kakak jangan tak posing....


heheheh melayan anak2 dihujung minggu memang best...
walaupun kadang2 rasa penat...
tapi hujung minggulah waktu bersama mereka dan cuba untuk penuhi sebaik mungkin...
kegembiraan mereka kebahagian ku....



PHOTO MAGNETpromosi RM 10 datang lagi...berminat klik Promosi RM 10dan terus hubungi  kami

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

3 comments:

Qhaifa Nur said... [Reply]

seronok tengok faez naik buai...

syawalsimpsons said... [Reply]

wahhh faez naik buaian spender la

Nora Karim said... [Reply]

walaupun aktivitinya hanya depan rumah... tpi anak2 sure gembira...:D

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa