Wednesday, December 18, 2013

Cuti2 : Homestay D'Cottage Gong Badak Terengganu

Salam Sayang semua...
semakin hari perangai M makin besar dalam kepala...
tapi bila tengok kamera rupanya banyak benda yang tak kongsi kat sini...
apa nak jadi tah...

dalam bulan 11 ari tue ...
cik jue ada join family hubby pi bercuti kat terengganu 
(bercuti di kampung sendiri)
tapikan entah kenapa kita malas sangat nak ambil gambar...
jadi memang takde gambar yang best2 pun...
cuma nak kongsi cerita pasal homestay

kami menyewa di Gong Badak
jarak ke bandar Terengganu dalam 13 km
5 minit ke lapangan terbang kuala terengganu
5 minit ke ICT (Ikan Celup Tepung)
tempat dia sangatlah sesuai untuk disewa...
sebenarnya dia macam bilik...
tapi ddk sana rasa mcm duduk hotel heheheheh


ini bilik yang kami sewa...
ada katil besar dan boleh tambah tilam dibawahnya...
semua ada tapi tak boleh masaklah sebab ni bukan rumah 
just bilik...
ada kolam renang untuk kanak2...
memang best
dia ada dua bilik...
gambar kat atas nie bilik pertama 
sewa dia RM 80 semalam..
nanti cik jue tunjuk bilik nombor dua...
kami sewa dua2 bilik...
jadi kolam renang tue milik farisyah dan faez sahaja...


ini bilik no 2...
kami anak beranak duduk dalam bilik nie...
bilik pertama tok  n aunty yang duduk..

bilik air besar ala2 hotel...

kolam kepunyaan farisyah 

faez pun sama


keadaan yang amat tenang...
ok ini rumah tuan punye cottoge...
nama dia 
KU Joe dan Puan Faridah..
jangan risau tuan rumah super duper...
memang baik dan peramah sangat..
cik jue suka duduk sana sebab dekat dengan kedai makan,
keadaan tenang sangat...
memang bestlah...

kalau korang nak pi terengganu...
cik jue suggest korang sewa kat sini...
memang tak rugi...
kalau nak sewa nie nombor contact onwer dia...

contact no:019-9833645 (ku Joe) 

               :019-9144127(faridah)


kalau suruh kasi star...
cik jue kasi 5 bintang dari 5 bintang...
farisyah asyik duk tanya bila nak pergi lagi...
hahahhahaha


oklah jumpa lagi ye...

promosi Photo Magnet Ada lagi...

berminat jomlah PM kami

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

nampak tenang homestay ni

::EIDA:: said... [Reply]

erk? homestay ade pool? bestnyee lahaiiiii

Nad MamaZN said... [Reply]

Hotel tp konsep homestay ye
Hihi
best

Muhamad Hafiz said... [Reply]

Menarik....

Mimi Aqilah said... [Reply]

Mmg terbaik homestay.. Owner Hj Jo...pun terbaik.. Sanggup tggu kami kat petronas.. Dan offer utk upgrade bilik...

Mimi Aqilah said... [Reply]

Mmg terbaik homestay.. Owner Hj Jo...pun terbaik.. Sanggup tggu kami kat petronas.. Dan offer utk upgrade bilik...

Pakru Mat din said... [Reply]

Mcm menarik je....igt klau balik kampung nnti bole la try check in sini...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa