Monday, November 18, 2013

Satu N3 bernilai RM 100

Salam Sayang semua...
sekarang ni tahap M nak update blog memang meninggi aje...
tapi nak jugak kongsi  cerita nie...

sapa kata Blog nie buang masa...
ramai orang cakap hidup tak privasi kalau ada blog....
sebab semua nak cerita...
tapi kalau kat FB pun sama gak...
semua korang cerita...
tapi sebenarnya...
blog nie selain kita dapat kawan yang best2...
ada jugak income nye...
ni aku blog yang kecik2 pun ada income...
walaupun tak banyak...
tapi kalau korang tanya otai...
gila banyak income dia...

tapi aku berblog bukan tujuan income  sebenarnya...
kalau dapat tue...macam bonus le...
sebenarnya dengan blog nielah aku dapat kawan...
dari blog ke FB ke instagram ke cll,sms,whatApps...
terutama dengan Mak Jemah aka suraya dan Ch@
terima kasih sebab banyak berkongsi pendapat serta sokongan pada jue...

berbalik pada tajuk...
sebenarnya...cik jue dapat offer buat satu N3 pastu selitkan pada ZALORA...
dan satu N3 tue dapat baucer membeli belah di ZALORA...
dan N3 cik jue dah buat...
dan baucer tue terus diberi pada hari sama N3 tue kita publish...
heheheheh seronok tau...
memang rezeki tergolek2.....


tapi sampai sekrang baucer nie cik jue tak guna lagi...
tak tahu nak beli apa...
hahahhaha
beli blous kot...
tak usha ada yang berkenan...
tapi takut size pulak...
maklumlah cik jue niekan bambam...
lagi satu kita tak pernah shoping online untuk baju sendiri...
itulah kisahnya...
apa2 terima kasih ZALORA sebab sudi pilih blog
"one happy family"

jumpa lagi ye...


promosi hebat masih lagi berjalan ...
Photo Magnet...Photo Magnet...
berminat????
klik je sini...



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

MamaFarah said... [Reply]

hehehe..rezeki kan..sape tau..

Falsya said... [Reply]

sape je yg kate blog nie buang masa..kalau kite pandai nak manfaatkan blog nie, xkan ade istilah buang masa kan jue..kalau xpsl blog, falsya xkan kenal jue kan..hhehehe

ch@ said... [Reply]

ptt la terserdak jap tadi, pueh blogwalk tanya ada sebut nama ke tak, rupanya kakJue yg sebut. hehe.
alhamdulillah rezki kakJue, smg bertambah-tambah lg lps ni, keep blogging please!

Qhaifa Nur said... [Reply]

alhamdulillah Jue...rezeki tuh

IntaNBerliaN said... [Reply]

tahniah jue, murah rezeki.. hanya selitkan link nama zalora pun leh dpt 100 kan.. hihii

btw, kalu otai2 tu, satu entry dorg mmg 3 or 4 angka la.. :)

eB said... [Reply]

tahniah jue. bila kita nk jumpa ya? eB nak amek fm nih. hu3

eB said... [Reply]

tahniah jue. bila kita nk jumpa ya? eB nak amek fm nih. hu3

Zie Fauzi said... [Reply]

tahniah.... ini baru sambil2.. kalau buat bebetul mesti boleh dpt lebih lg... RM100 tu byk jgk tu...

jom singgah www.ziefauzi.com

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa