Tuesday, November 12, 2013

Hadiah Dari Mekah

Salam Sayang Semua...
Rasa Rindu pada budak berdua tue...
makin tebal...
tabahkan hati aku nie...

Sebenarnya nak cerita sikit pasal abang cik jue nie...
cik jue nie ada sorang je abang..
Alhamdulilah tahun nie...
mereka suami isteri telah menjadi tetamu ALLAH...
dan alhamdulilah mereka telah kembali ke tanah air dengan selamatnya...
pada 30/10/2013...
Alhamdulilah mereka pun sihat...
dan membawa berita gembira...
Insayallah tahun depan akan bertambah cucu mak n ayah ku...

seronok tengok mereka berdua sihat...
biasalah balik mekah adalah sedikit buah tangan...
kurma.kismis.air zamzam...
memang makan n minum kaw2 lah...
dan yang paling best kami semua dapat hadiah darinya...
apa hadiahnya??????


(sila abaikan muka tuan tanah yang berkerut menaham panas)
ok sehelai jubah denim...
selesa ok...
dah lama mencari tak sangka dapat free...
farisyah pun dapat sehelai  abaya
cik poji dapat kopiah...
tapi biasalah tak muat...
pastu abang kasi duit 10 riyal..
buat beli kopiah katanya...
hahahahahahahaha...



dalam boring2 kat opis kerja dah siap nie...
aku pun gatallah tangan menekan Shoping Online 
sebab budak opis aku nie ada yang kaki shoping online...
rupanya ZALORA nie banyak jugak barang yang di jual....
korang nak shoping apa...
memang syoklah...

tapi aku belum pernah shoping lagilah kat zalora nie...
nanti rasa mcm nak try...
member opis aku cakap ...
perkhidmatan dia pun ok
tapi aku tak tahu le pandangan dari orang lain....
jadi kalau korang rasa nak shoping online...
Zalora butik online salah satu tempatnya...
jadi selamat bershoping ye...
(hahahhahaha mcm duta ZALORA dah aku nie)


apa2 pun...
terima kasih abe ngan kak ma....
kasi hadiah....
hehehehehhehe



Photo Magnet...Photo Magnet...

berminat????

klik je sini...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

3 comments:

Masya said... [Reply]

ok dah abaikan muka yg serius itu hihihi.. cantiklah jubah ni pada dgn jue..

tue dia kalah duta zalora kikikiki

♥♥azatiesayang ♥♥ said... [Reply]

salam.Alhamdulilahhh rezeki dr mekah ya..cantik jubahnya..

Falsya said... [Reply]

selesa sgt falsya tgk jubah jue tuh..;)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa