Tuesday, October 1, 2013

Cik Hubby : BeRangan Anak Kembar...

Dah Petang ye...
hahahahhahaa rajinnuya ari nie...
oklah sambung cerita jap...
hubby kita aka cik poji le...
tetiba berangan anak kembar...
ambil ko...kembar boby pulak tue...


inilah kisah kat rumah nad lagi...
si poji dukung IZZ...
tetiba FAez jeles terus pi kat ayah dia...
pastu dia pun dukunglah dua2...
boleh lah abg...
kembar pun kembarlah....
hehehehehehhehe


gambar banyak...
malas nak cuci.....nak buat kenangan...
jadilah dia personal Fridge magnet....
klik sini ye...



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

ch@ said... [Reply]

try test tu kak, dpt kembar boleh rileks dah. ihiks. ambil aura. meh pass kat kita gak, kembar girl best gak.

LYAfrina said... [Reply]

Hehe.. Doa2 la. Mna tau dmakbulkan.

mama lieyna said... [Reply]

Hehe...anak2 besr gini mmg kuat jeles, sAmalah anak akak tu.. :-)

Rose Azadir said... [Reply]

Salam, sy blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com...sy follow sis kat cni n kalau sudi follow la sy blk yer...

eB said... [Reply]

wahhhhhhhhhhhh doa tuh.... aminnnnnnnn :)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa