Tuesday, October 1, 2013

Blogger: Akhirnya Jumpa Nad Mama ZN

Salam Sayang Semua...
Akhirnya bersua lagi kita...
sekarang tengah kurang busynya...
jadi bolehlah up date blog jalan2 sekejap...

ok menghabiskan cerita2 lama...
banyak lagi rupanya yang tak kongsi...
dah cerita ini wajib kongsi....

akhirnya aku jumpa jugak dengan blogger famous kita..
tahu je nad jemput open house dia...
gagah ajak cik poji pergi..
kebetulan time tue ada jemputan "open house upinipin"
(lain kali aku cerita ye)

nad dah pindah duk klang..
menjajar jugaklah mencari rumah nad...
akhirnya ketemu jugak...
terima kasih cik poji sebab rajin mengikut kerenah bininya ini...

sampai dihidang dengan mee kari ,nasi tomota kot dan beberapa juadah lagi
(sebenarnya dah lupa juadah apa)
jumpa zakwan yang boleh tahan jugak mulutnya..bercerita...
jumpa nayli yang ari tue moody sikit kot...
berkepit aje dengan maknya...
tapi memnag seronok...
lepak pulak bersama2 mak jemah si suraya...
lagi meriah le....

cerita tanpa gambar tak de maknanya...
oklah jom kita layan gambar pulak...

ok aksi biasa dulu...

ok kami ikut zakwan posing...

lagi sekali...
zakwan memang sporting

ni xtvt wajib bila jumpa aunty soya...


ok habis doh cerita pasal jumpa nad...
pasni ada lagi tunggu ye....




gambar banyak...

malas nak cuci.....nak buat kenangan...
jadilah dia personal Fridge magnet....
klik sini ye...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

ohhh tak perasan akan gamba candid last tu..sweet lak rasa tgk si farisyah ni

Qhaifa Nur said... [Reply]

moga silaturrahim berpanjangan...
seronoknya farisyah...

Nad MamaZN said... [Reply]

Blogger femes tu salah tu hehe
Mana de femes pun :)

Tq jue sudi dtg walau sesat2
In shaa Allah next time kita jmpe lagi k! :)

Best sgt!

ch@ said... [Reply]

ahaha, tak tahan gmbr sue syawalizz dgn farisya tu. cerianya. best. kakNad mmg blogger famous amos.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa