Tuesday, August 20, 2013

Raya Lagi....Versi Kami Sekeluarga

salam 14 syawal....
ada sapa2 nak ajak pi open house ke...
huhuhuhuhu dengan rajinnya kami nak datang....
sendiri memang tak buat tahun nie...
tapi kalau sapa2 nak datang ckp jelah..rumah sentiasa terbuka...
tapi call dulu ye....

oklah menghabiskan sisa gambar di hari raya...
kali ini versi Kami Sekeluarga....


mula2...
versi ayah dan anak2 dulu...

geram tengok muka faez...

ok comel sikit...
tapi kakak senyum takde gigi.....
adik sibuk mengunyah....

faez mintak dilepaskan...

suka gambar nie....
nampak comelkan.....
heheheheh perah santan ko....

kali ni banyak gambar kami sefamily...
suka sebab masing2 bagi kerjasama yang sewarjarnya....
nanti nak buat photo canves jelas....

ok nanti kita sambung balik...
banyak lagi stok gambar nie...
jumpa lagi......



gambar banyak...
malas nak cuci.....nak buat kenangan...
jadilah dia personal Fridge magnet....
klik sini ye...






10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

2 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

samala dengana sue tahun ni..alhamdulillah sessi photoG semua beri kerjasama yg baik

Masya said... [Reply]

comel².. nanti nak order fm magnet dgn cik jue lah untuk gambar² raya ni hihihihihi .. ingat nak buat photo canvas jugak hihihihihi

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa