Tuesday, August 6, 2013

Happy Anniversery - (06/08/2005- 06/08/2013)

salam 28 ramadhan...
dugaan diakhir ramadhan bertimpa2....
namun alhamulildah kami dapat menerima dengan redha...
insayallah ada hikmahnya....

Alhamdulilah..
8 tahun kita bersama 
(06/08/2005 -06/08/2013)
Moga Allah Panjangkan Umur kita berdua...
Moga hubungan ini kekal sampai syurga...
moga rumahtangga kamiterus disinari "nur" syurga

buat hubby tersayang...
terima kasih abang kerana menjadi suami ayang
(moga abang jadi suami buat ayang sorang je)
terima kasih abang kerana menjadi ayah buat anak2 kita
(moga abang jadi ayah pada anak2 kita sahaja)
Ya Allah, aku bersyukur kepada Mu yang telah memanjangkan jodoh ku bersama suami ku sehingga kesaat ini. Kekalkan lah nikmat Mu ini keatas kami dan jadikan lah kami berdua suami isteri di dunia dan di akhirat.

Ya Allah, Andai Kau berkenan, limpahkanlah rasa cinta kepada kami, yang Kau jadikan pengikat rindu Rasulullah dan Khadijah Al Qubro, yang Kau jadikan mata air kasih sayang Ali bin Abi Thalib dan Fatimah Az Zahra dan yang Kau jadikan penghias keluarga Nabi-Mu yang suci.
Ya Allah, andai semua itu tak layak bagi kami, Maka cukupkanlah permohonan kami dengan redha-Mu. Jadikanlah kami suami dan istri yang saling mencintai di kala dekat, saling menjaga kehormatan dikala jauh, saling menghibur dikala duka, saling mengingatkan dikala bahagia, saling mendoakan dalam kebaikan dan ketaqwaan serta saling menyempurnakan dalam peribadatan.
Ya Allah, sempurnakanlah kebahagiaan kami dengan menjadikan perkawinan kami ini sebagai ibadah kepada-Mu dan bukti ketaatan kami kepada sunnah Rasul-Mu.
Ya Allah…indahkanlah rumah kami dengan kalimah-kalimah-Mu yang suci. Suburkanlah kami dengan keturunan yang membesarkan asma’-Mu. Penuhi kami dengan amal shaleh yang Engkau ridhai. Jadikan mereka Yaa…Allah teladan yang baik bagi manusia.
Ya Allah…damaikanlah pertengkaran di antara kami, pertautkan hati kami, dan tunjukkan kepada kami jalan-jalan keselamatan. Selamatkan kami dari kegelapan kepada cahaya. Jauhkan kami dari keburuk yang tampak dan tersembunyi.
Ya Allah…berkatilah pendengaran kami, penglihatan kami, hati kami, keturunan kami dan ampunilah kami. Jadikanlah kami termasuk golongan orang-orang mukmin.
selamat hari raya semua...
berhati2 dijalan raya.....gambar banyak...
malas nak cuci.....nak buat kenangan...jadilah dia personal Fridge magnet....klik sini ye...http://gallery-annafauzie.blogspot.com

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

3 comments:

Qhaifa Nur said... [Reply]

hepi anniversary...
kejap dah 8 tahun..
moga berbahagia hingga hujung nyawa..

Masya said... [Reply]

HAPPY ANNIVERSARY.. MOGA BERKEKALAN KE HUJUNG NYAWA...

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN

Sweetmama said... [Reply]

Happy Anniversary Cik Jue n hubby..
Moga kekal bahagia selamanya..amin.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa