Monday, July 1, 2013

GCM- Sambung berendam


SALAM SEMUA

Sapu habuk dulu..
.
tetiba tebal pulak habuk kat blog nie...

minggu lepas busy teramatlah sangat  + malas gila nak 

update blog

mood meroyan sikit lepas habis examnya..dengan kerja 

berlambak atas mejanya

ari ni baru nak sambung cerita Gold Coast Morid nie...

Jom kita sambung

dah penat main kat kolam sambung pulak dalam bilik 

berjaguzi...

"penangannya batuk tak henti2 sampai dua minggu"



ok kali ini ibu yang teman...

sebelum nie ada yang ayah temankan tapi gambar

seksi + seksa....




sorang pun jadi anak dara nie...

seronok betul anak dara nie 
asyik duk ajak bila nak pergi lagi...
huhuhuhu




kerja gila betul tadi dah buat n3 nie...pastu terdelete
 pulak...terpaksa buat balik....huhuhuhuhuh



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

3 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

YANG TAK MENAHAN SI TECIK TU ...PON SEMANGAT NAK BERENDAM JUGAK..TAK MO KALAH

Eliss Mie said... [Reply]

seronoknya dapat berendam ni. bila ntah nak pi sini jugak. gian ni nak bercuti2 malaysia.

ch@ said... [Reply]

Berendam gaya ni best...smua dpn mata. Minta ayah buat satu kat rmh. Opssss!!!

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa