Thursday, July 4, 2013

Rezeki Di Kala Kesibukan Melanda

sibuk serius aku sibuk...................
rasa macam tak sempat nak tarik nafas...
dengan terpaksa ambil cuti dua...
dengan keadaan opis yang porak peranda...
huhuhuhu betul tak SUE ....

namun syukur alhamdulilah....
dia kunjung tiba ...
bukan satu dia kasi...tapi 4....
huhuhuhuhu baru je ingat nak privatekan blog sekejap...
sementara keadaan kembali normal...
tapi nampaknya tak jadi nak private...
cuba dan cuba untuk update...
walaupun sedikit....

terima kasih nuffnang dan pemberi iklan semua...
i like....

cuma satu je....
sapa boleh tolong....
kita nak tukarkan alamat email kita kat nuffnang nie...
macam mana ye....
boleh sapa tolong tak


teduhan kasih dah habis...jadual kembali asal..berazam tidak mahu terjebak lagi dengan cerita pukul 7...sebab jadual lari tak sempat nak kejar....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

Nad MamaZN said... [Reply]

Try hantar tiket pd nuffnang cikjue
Nnt die kasiktau cemane nak buat

Rezeki tu
Sampai 4 be :)

Qhaifa Nur said... [Reply]

tahniah Jue...
rezeki..rezeki

samalah kita tak mahu terjebak juga..
sebab tu citer baru tak nak layannnn..he..he

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

Nad MamaZN DAH HANTAR TIKET..TAPI TAKDE RESPON..JUE DAH HANTAR 4 KALI DAH

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

Qhaifa NurHUHUHUHU MEMANG DAH JANJI DENGAN DIRI SENDIRI TAKNAK TERJEBAK

Masya said... [Reply]

tahniah, alhamdulillah .. rezeki anak², samalah bz jugak.. curi² masa update ....

syawalsimpsons said... [Reply]

alhamdulillah rezeki tu..mmg kat opis sini pon porak peranda...bila nak gabung ni..mmmm...

MamaFarah said... [Reply]

Alhamdulillah.. Rezeki..
Dah dah jgn terjebak lagi tau..hehehe..

MamaFarah said... [Reply]

Alhamdulillah.. Rezeki..
Dah dah jgn terjebak lagi tau..hehehe..

ch@ said... [Reply]

Kita dh lama x terjebak drama pkl 7 kak. Sbb tu la x tgk teduhan kasih tu. Alaaa nak private ke? Takyah la...nak cuci2 mata :)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa