Wednesday, July 24, 2013

Kisah Lagu Raya

Salam 15 Ramadhan...
kejap je....
ada 14/15 Ramadhan yang harus kita tempuhi...
moga ALLAH memberkati kita semua...

dah 15 ramadhankan...
jadi semua radio pun duk putar lagu raya...
dan cik jue memang tak suka lagu raya sebelum hari raya...
cik jue tak suka dengar lagu raya sejak 10 tahun yang lepas...
serius ...klu dengar raya nak meleleh je air mata nie...
terutama lagu yang sedih2....
lagu dendang perantau (pramlee) 
lagu kepulangan (aisyah)
yang tak boleh tahan...
cik poji pun memahami....
dia boleh tukar channel lain klu radio putar lagu raya....
sebab bini dia nie tetiba boleh berubah mood...
hahahhahahhahahah

tahun nie double sedih sebab first raya turn johor....
huhuhuuhhuhuhuh
nak balik terengganu.....
namun...bab kata cik poji....
turn is turn...kecuali emergency 

huhuhuhu lagu raya oh lagu raya.....
lagu satu lagu cik jue tak boleh dengar lagu sudirman...
"ayah dan ibu"
huhuhhuh sedih sangat lagu tue...
mungkin sebab cik jue rapat sangat kot dengan mak n ayah ...
serius...cik jue ngaku cik jue anak manja....
tetiba air mata nie ngalir pulak....
oklah stop dulu ye....
nanti kalau rajin cik jue buat n3 lagi....

gambar banyak...

malas nak cuci.....nak buat kenangan...
jadilah dia personal Fridge magnet....
klik sini ye...




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

sue suke dengar lagu raya...tapi bila kenang lagu raya teringat kes raya kat hospital semalam

Rizziela said... [Reply]

tahun ni sy pun beraya kat Johor..tp biasanya kalau kat Johor sekejap ajer...lepas tu kami akan bercuti.. hi hi..rancangan cik suami

Qhaifa Nur said... [Reply]

pagi tadi dengar lagu raya kat hot..
bahang raya kian terasa Jue..
thn ni turn rumah hubby..anak2 kena redha ha..ha..dekat saja Jue puchong

Eliss Mie said... [Reply]

raya berapa balik trg jue ? eliss la untung2 tiap tahun balik raya kat trg. untung kwen orang paka. hehehehehe. dekat pulak tu. sekelip mata ada rumah mertua, sekelip mata rumah kita. jangan marah..laalalalariksss..jgn sedih2 k :p

Falsya said... [Reply]

falsya pun xleh dgr lagu2 raya yg jue senaraikan..sebak je rase hati nie..mulalah nnt bertakung air mata..padahal umah parents sekangkang kera je pun..ari2 boleh jmp tp tah la..lagu tuh mmg terkesan sgt..hehe..

::EIDA:: said... [Reply]

ida xsuke dgr lagu raya hok sedih2 tu.. nak nangis rasa.. huhuh. ida suka dgr yg happy happy je. dlm list mp3 ni penuhhh.. huhuhuh

::EIDA:: said... [Reply]

ida xsuke dgr lagu raya hok sedih2 tu.. nak nangis rasa.. huhuh. ida suka dgr yg happy happy je. dlm list mp3 ni penuhhh.. huhuhuh

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa