Friday, July 5, 2013

FaezuddiN - 9 Bulan...

salam jumaat...
baru perasan rupanya kita tak update kisah si bambam yang dah masuk 9 bulan...
kejap je masa berlalu...
ok semuanya amatlah memberangsangkan....
dari segi kesihatan alhamdulilah semakin ok...
dah makin laju merangkap...
cuma yang pelik budak ni tak pandai duduk sendiri...
tapi nurse cakap takpe...sebab kalau kita duduknya dia tegak aje duduknya...


ok ini gambar saya pada 29/06/2013..
saya dah 9 bulan

lasak,merengek ,manja itulah saya...
yelah sayakan "handbeg ibu saya"
malam saya tidur lambat...
kalau tutup semua lampu pun saya tak tidur...
ibu ngan ayah duduk diam macam orang dah tidur...
barulah saya tidur..tuepun selepas puas saya hisap jari saya...


ari tue ibu saya nak ambil gambar tangan kami satu family tapikan...............
tak jadi..............................

banyak kali ibu saya try...
yang nilah paling cun ....
semuanya sebab saya...
saya tak duduk diam.....
ibu jangan marah saya ye....
saya sayang ibu....

tetiba pulak saya take over cerita ibu saya...
aunty semua suka tak dengar cerita saya....
ibu saya dah beli baju raya saya dengan kakak saya...
seronok saya dapat baju baru...
tapi ibu cakap nak pengsan tengok harga baju saya ngan kakak saya...
oklah saya bagi kat ibu saya dulu ye...
lain kali saya cerita lagi...
ok bye2 semua....




harga baju budak sekarang boleh tahan....tue beli yang simple2 je..jenama pun biasa2 je...klau beli yang jenama class2...mahu pengsan kat kedai tue jugak...beli ikut kemampuan kata hubby....jangan ikut orang.....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

Nad MamaZN said... [Reply]

Setuju perenggan akhir skali tu huhu

Masni Syafie said... [Reply]

betul...betul..betul...
yg last tue..hehe..ikut kemampuan

Masni Syafie said... [Reply]

i followww... =)

Masya said... [Reply]

perasan jugak baju budak2 skrg mahal sgt .. nak membeli kene pandai pilih..

Qhaifa Nur said... [Reply]

baju nampak biasa tapi Jue harga tak ingat...

comel jari-jari manis tu....

Uncle Lee said... [Reply]

Hello Jue, this coming to you from Canada.
I suka the pics....very original.
And you sure got one cute baby there.
Have fun and keep a song in your heart.
Lee.

ch@ said... [Reply]

Waaa...lps ni arrizqi turn 9 month pula. Sikit lg dia nak menapak. Kalo pimpin dh kuat jugalah jln.

Faez bambam...geram sbb dia sgt kental.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa