Monday, June 10, 2013

Kisah Port Luck Pagi Nie...

salam isnin semua...
moga hari ini bawa kecerian buat kita semua...
huhuhuhu pagi2 buat cerita pasal makan2 nie...
maaf pada mereka yang puasa hari ini....

first time aku join buat port luck yang tempat baru nie...
heheheheh seronok...
masing2 rajin membawa juadah ....
aku????????????????
macam biasa sambal udang le....
pastu adalah sedikit makaroni bakar hasil tangan makcik cik hubby aku bawak...
sedap ko....
kebanyakkan western punye

juadah pagi ini...baru sebahagian ok...

besday girl...
happy besday kak sab...moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...


kasi bos2 yang makan dulu...

gosip time...menunggu bos makan...
posing time....



ok dah tue je gambarnya....
sebab masing2 lapar tak sabar nak makan....
dan sekarang selamat sudah masuk perut...
macam2 ada......



lagi sebulan kita nak puasakan....moga dapat mengerjakan ibadah puasa kali ini dengan lebih sempurna...dan moga ramadhan kali ini bukan ramadhan terakhir buat kita semua....AMIN

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

cik jue..tu boss sue dolu kat bpsm ni...yg pakai tudung fareeda tu..yg warna purple kuning tu kan..namanyer misjijah..right

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

@sue...
yeke sue..hehehhheeh dia baikkan n sporting habis

MRS. K said... [Reply]

uih sedapnye.. kat sini dah lama tak buat potluck

aanie said... [Reply]

rajin buat potluck....sedap2 tu makanannya....

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa