Tuesday, June 18, 2013

Kisah Hari Ini

Dah petang rupanya...
baru nak update blog...
huhuhuhu..
sebenarnya tertinggal memory card pulak...
mcm mana nak update 
sbb memang kena pakai gambar ...klu tak tak jadi cerita...

pagi tadi ada ceramah sempena Ramdhan yang akan datang...
"FORUM AHLAN RAMADHAN"
dia punya ahli panel
ustaz hazli  aka ustaz bollywood
ustaz Harryanto Rizal
tapikan ustaz bollywood tak dapat datang ganti dengan 
ustaz apa tah namanya tapi best jugak...
aku suka join ceramah kalau penceramah yang buat kita tak tidur..
maksud aku yang suka buat kita tergelak2 tapi isi dia padat dan bawa kesan pada kita...
memang mantaplah ...
dari pukul 10 sampai pukul 12:30 tengahari...
rasa kejap je....
huhuhuhuhuhu
nak jugak tempek gambar kan
wajib dah namanya blogger takde gambar mcm tak sah je..

ok dah stop dulu now...
lain kali jumpa lagi....
peace yoooooo

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

3 comments:

wahida said... [Reply]

aku pun kalau nak berblog kena ada gambar, kalau tak, mmg tak reti nak bercerita...heheh...

cik jue, kita dah email...sori lambat email...huhu...
anyway, tengs yer...

Nad MamaZN said... [Reply]

Alhamdulillah
At least ada gak la santapan rohani

Imaan09 said... [Reply]

sedar tak sedar..xlama lg kan.. kt Fb pun tgk banyak dah status "ramadhan is now loading" hehe

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa