Tuesday, June 4, 2013

Kisah CaMpur2

Salam 
5 hari mendiamkan diri tak update blog...
kenapa?????
malas kot????
gambar takde....sebab aku sekarang malas betul nak ambil gamabr...
kamera pun aku simpang baik2 je....
bateri pun tak cash...
huhuhuhu dasar pemalas..

hubby
huhuhuhu biasalah dia ...
sedih sebab kereta rosak...
gearbox rosak....nak menangis pun ada ...
sebab 3K terpaksa dikeluarkan....
dia cakap....
"ayah rasa bersalah sangat kat ibu...kesian kat ibu sebab rosakkan semua program kita..."
~laki ku ini kadang2 touching dia lebih mengalahkan aku~
ayah bukan salah ayah pun kereta nak rosak....nak buat macam mana..nanti kita usaha lagi ye sayang....

walaubagaimanapun ....my hubby dah booking pakej birthday kat hotel gold coast morib sempena hadiah hari jadi bini dia nie....
sighhhh........................senyum sampai telinga................

farisyah...
 minggu lepas di duk kg...
tapi weekend ari tahu dah balik ambil sebab ada temunjanji...
jadi semalam kami pergilah ke hospital rehabilitasi cheras
kami ke sana untuk berjumpa dengan pakar kaunseling untuk kanak2...
banyak  yang kami pelajari disana.....
kes farisyah ni kena rujuk HKL...
jadi kena tunggu temunjanji dengan HKL....
kat HKL kami kena buat test iq dulu...


Faezuddin...
anak ini memang aktif ...
seronok...
umur 8 bulan dah pandai berdiri sendiri...
berpaut pada sofa,kabinet TV, meja dan yang tak boleh tahan...
kat badan kakak dia pun dia nak berpaut...
dan semalam...dia dah start nak merangkak...
tapi masih tak pandai duduk sendiri..
tapi kalau kita dudukkan boleh je....


Aku aka CIK JUE..
semalam aku sakit perut...
cirit birit.....dari pagi asyik keluar masuk toilet...
gagahkan diri pi opis jugak....
pukul 10:30 pagi...
klaur pi temujanji farisyah...
dah siap semua hubby ajak singgah kat UNITEN...
makan cendol.....memang dah tak boleh masuk...
perut asyik memulas je...
hampir2 nak pitam kat Uniten...
pastu aku suruh hubby hantar balik rumah....
kat rumah farisyah tolong picit kaki...
lega rasa.....

esok exam BITK...
huuhuuhh bila nak lulus nie?????
ada2 sapa2 exam BITK esok....
aku exam kat Uniten.....

oklah dah tamat cerita kami sekeluarga....
stop dulu ye...jumpa lain kali.....


wajib letak gambar....
takde gambar mcm takde makna....
hahahhahahhaa




mood blog sekarang makin menurun tak tahu nape....



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

anie said... [Reply]

uit..ko pulak merundum yg aku tengah semangat tiba2..kita da tertuka mood kot

-biasa la keta sekali sekala nak dibelai..sama dengan keta aku tu..kitaorg diamkan dulu tu..minyak leaking.
-nway..good luck k 4 bitk esok...pojie kena masukkan..huhuhu..dasar k kannn...

syawalsimpsons said... [Reply]

takpe time cik jue...insyallah mood tu kembali ok..

syawalsimpsons said... [Reply]

takpe time cik jue...insyallah mood tu kembali ok..

Aku Ibu Muda said... [Reply]

hai kak naaa.... mujur keta punoh sblum g mana2...yg k.an ni lg best, balik bercuti di kala duit dah kering kena plakkk servis enjin keta...ekon lg...huwaaaa.... keringgg

Qhaifa Nur said... [Reply]

sana sini orang dok citer gold coast..rasa teringin nak pergi sana

tak sabar nak tunggu faez berjalan kan Jue...

gud luck Jue...

LYAfrina said... [Reply]

sama dgn lya arini MC sbb cirit.. huhu..

selamat bergembira cik jue. sweet la gak husband cik jue tu

Sidratul Muntaha said... [Reply]

fuh..
penuh cerita la cik jue
itulahkan..
namanya kehidupan..

ch@ said... [Reply]

ahahaha bebetul kisah cecampur ni, part abg fauzi tu tak tahan tu. in shaa Allah kak, ada rezki akak sekeluarga. Faez tu sama ja ngn Arrizqi, tapi dia lg bambam.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa